Betfairin vedonlyöntipörssin huimat liikevaihdot – Lyö vetoa sadoillatuhansilla euroilla


Maailman suurimmassa vetopörssissä liikkuu kymmeniä miljoonia euroja pelkästään yksittäisissä otteluissa.

Tennis on suosituin laji In-Play -pelaamiseen, ja liikevaihdot ovat sen mukaisia. US Open 2012 finaalissa Betfairin asiakkaat vahvistivat yli 80 miljoonaa pelin voittajakohteeseen.

Eilen (11.10.2013) pelattu Shanghai Masters puolivälieräottelu Djokovic vs Monfils keräsi isot rahat jo ennen ottelun alkua. Onnistuin itsekin tekemään hyvät voitot pelaamalla Djokovicia ensimmäisen erän tappion jälkeen. Luotto Noleen oli kova, joten annoin vedon mennä loppuun asti ilman treidaamista.

Vieraile Betfairilla

Lue lisää Betfairista


Kysy lisää!

Intohimomme on pelaaminen ja muiden auttaminen siihen liittyvissä asioissa. Kysy mitä tahansa Betfairista tai mistä tahansa vedonlyöntiasiasta lomakkeen kautta.

Betfair on vedonlyöntipörssinä erittäin mielenkiintoinen ja jokaisen pelaajan tulisi tutustua siihen. Aloittelevat pelaajat ovat todennäköisesti sekaisin sivustolla, joten laita viestiä vaikkapa meille ja autamme mielellämme.

Ennen peliä

betfair-tennis-market-djoko-monfils-shanghai2.jpg

Kertoimien alla olevat luvut kertovat rahamäärän, joka otetaan vastaan sillä hetkellä. Esimerkiksi Monfilsia olisi voinut pelata 7.6 kertoimella 14305€ panoksella. Kyseessä on uskomattomat maksuvalmiudet.

Kolmas erä

betfair-tennis-market-djoko-monfils-shanghai-third-set.jpg

Kolmas erä Djokovicin murron jälkeen

betfair-tennis-market-djoko-monfils-shanghai-third-set-break.jpg

Pelin päätös

betfair-tennis-market-djoko-monfils-shanghai-end.jpg


Voittajat.eu