Ulkomaiset vedonlyöntitoimistot tarjoavat uusille pelaajille erilaisia tarjouksia, joihin perehdytään tarkemmin tässä osiossa.

Muutama avainsana:

Kierrätys = Kuinka paljon täytyy panostaa, jotta voit nostaa rahasi.
Minimikerroin = Bonusehdoissa mainitaan minimikerroin. Bonusta kierrättäessä pelaa vain minimikerrointa suurempia kertoimia, jotta panostukset lasketaan kierrätykseen.

Yleisimmät bonustyypit

Cashable = bonus, jonka voi kotiuttaa tiettyjen kierrätysvaatimusten jälkeen. Joskus sen saa talletuksen yhteydessä, toisinaan vasta kun bonusvaatimukset on täytetty. Cashable-bonuksissa on yleensä myös minimikertoimet.

Esimerkkejä cashable-bonuksista:
BONUSTARJOUS: 100% bonus 100€ saakka
Tämä tarkoittaa, että saat 100€ talletuksella 100% bonusta, eli pelitililläsi on yhteensä 200€.

KIERRÄTYSVAATIMUS: 5 x bonus
Kierrätysvaatimuksen ollessa 5 x bonus, tarkoittaa se, että sinun tulisi pelata 5 x 100€ = 500€, jonka jälkeen voit nostaa rahasi.

KIERRÄTYSVAATIMUS: 3 x talletus+bonus
Mikäli kierrätysvaatimuksessa otetaan huomioon sekä talletus, että bonus, tulee molemmat kertoa kierrätysvaatimuksella, ja laskea yhteen. Tässä esimerkissä summaksi tulee 600€ (3x(100+100)).

Kierrätyssummat saattavat kuulostaa suurilta, mutta talletusbonuksia kierrättäessä on lähes poikkeuksetta tarkoitus hävitä vedot bonussivuille ja voittaa ne Betfairilla (tai jollakin muulla sivustolla). Tällöin kierrätykset jäävät useimmiten vain yhteen vetoon ja aikaa ei kulu uusien kertoimien etsimiseen. Ainoana huonona puolena on se, että isoja bonuksia pelatessa rahaa olisi hyvä olla vähintään 500€ Betfairilla. Pienet 10€-30€ bonukset on helppo pelata läpi ja niihin ei juurikaan vaadita rahaa.

Freebet (ilmaisveto) = bonus, jonka saa lähes poikkeuksetta ensimmäisen vedon jälkeen. Ilmaisvedoissa et panosta omia rahojasi lainkaan, vaan ne ovat yleensä pelikupongin yhteydessä valittavana. Niissä ei yleensä ole minimikertoimia, sillä mitä pienempiä kertoimia pelataan, sen parempi se on välittäjän kannalta pitkässä juoksussa. Jos veto voittaa, vedonvälittäjä ei palauta vedon panosta, vaan ainoastaan nettovoitot.
Esimerkki: Pelaat 50€ freebet-bonuksen Liverpoolille kertoimella 2.00. Liverpool voittaa ottelun, joilloin normaalitilanteessa saisit pelitilillesi 100€ (50€ panos + 50 € voitto). Ilmaisvedolla pelatessa maksetaan ainoastaan nettovoitot, joten saat pelitilillesi 50€.

Vastavetostrategialla pelattaessa myös ilmaisvedoissa on välttämätöntä pelata isoja kertoimia bonussivuilla, sillä jos pelaat vastavetoja Betfairiin ja vetosi voittaa bonussivulla, jäät vain omillesi.

Riskitön veto on nimensä mukaisesti täysin riskitön. Tällaisia tarjoaa esimerkiksi Betfair. Jos ensimmäinen vetosi ei voita, saat rahat takaisin vedonvälittäjän mainitsemaan summaan asti.

Käteispalautukset ja muut bonukset, joita vedonlyöntitoimistot voivat tarjota, vaativat pelaajalta tarkkaavaisuutta. Tarjoukset muuttuvat usein ja tarjoussäännöt ja -ehdot vaihtelevat huomattavasti eri vedonlyöntiyhtiöiden välillä.

Käteispalautukset ovat bonuksia, joilla pelaaja saa panoksensa takaisin tietyissä tapauksissa. Esimerkiksi jos ottelu päättyy 0-0, valitsemasi pelaaja ei onnistu maalinteossa, tai valitsemasi tennispelaaja ei voita Grand Slam-turnausta.