Vihje: UFC 182 – Jon Jones vastaan Daniel Cormier


Yksi UFC:n historian odotetuimmista otteluista pelataan kohta, 4 tammikuuta 2015. Kevyen raskaansarjan (alle 83 kg) puolustava mestari Jon Jones saa vastaansa haastaja Daniel Cormierin. Nämä kaksi veikkoa eivät todellakaan pidä toisistaan, kuten on nähty m.m. trash talkin muodossa lehdistötilaisuudessa Las Vegasissa. Tämä on henkilökohtainen ottelu ja sen pitäisi olla huippuviihdettä lajin faneille.

UFC 182 - Jones vs Cormier

MMA on kasvava kansainvälinen laji, ja monet skandinavialaiset katsovat parhaita UFC:n ja Bellatorin otteluita pay-per-view muodossa. Vedonlyönti on myös hyvin suosittua ja useimmat isoista vedonvälittäjistä tarjoavat kertoimet tärkeimmistä otteluista.

Meillä on otteluun pieni veikkausvihje tähän UFC 182 otteluun. Uskomme että ennakkosuosikki ja tähän asti voittamaton Jon Jones tulee saamaan erittäin kovan vastuksen Cormierista, joka sattuu myös oleman tähän asti voittamaton. Cormier on myös entinen olympialaispainija. Haaste Cormierille tulee olemaan saamaan Jonesin maahan ja välttämään tämän potkut. Jos hän onnistuu siinä niin hänella pitäisi olla hyvä etu ”grapplingissa”.

Hän ei tule olemaan ensimmäinen joka yrittää saada Jonesin maahan. Yleensä haastajat ovat saaneet reilun selkäsaunan heti rinkiin tulleessa lyönti- ja potkuryöpyn muodossa. Cornierin täytyy siksi onnistua saamaan hänet maahan melko nopeasti, ennen kuin Jon Jones saa otteen ottelusta.

Voit pelata Cormieria Unibetillä 2,35 kertoimella (kirjoitushetkellä). Suosikki Jon Jonesilla vastaava kerroin on 1,60.


Voittajat.eu