UFC Fight Night: Gustafsson vs Johnson


UFC Gistafsson vs Johnson

MMA ja UFC ovat olleet menestys Skandinaviassa, etenkin Ruotsissa missä jo pari vuotta ollaan isännöity UFC-otteluja. Iso syy tähän on ruotsalainen kevyt-raskaansarjan tähti Alexander Gustafsson joka melkein otti tittelin voittamattomasta Jon Jonesista vuonna 2014. Kohta, 25 tammikuuta (Suomen aikaa) tapahtuu taas, kun Gustafsson saa tällä kertaa vastaansa amerikkalaisen Anthony Johnsonin Globenissa. Olemme katsoneet kertoimia hieman lähemmin teitä varten ketkä haluavat satsata otteluun hieman rahaa.

Alexander Gustafsson on selkeä suosikki. Unibetillä hänen kertoimensa on 1.45 ja Johnson on altavastaaja kertoimella 2.75. Tämä tarkoittaa sitä että Johnson on isompi altavastaaja kuin Daniel Cormier oli Jon Jonesia vastaan. Saakohan Johnson myös turpiinsa?

Vedonlyöntitoimistot ovat hyviä laittamaan kertoimia, sehän on heidän työnsä, mutta MMA:ssa mitä van voi tapahtua. Monta ruotsalaista pelkää Johnsonia, joka siis nyt saa vastaansa kreatiivisen ja teknisen Gustafssonin. Kohta jännätään Tukholmassa!

Muokattu/lisätty 12.1.2015:

Unibet arpoo niiden pelaajien kesken jotka ovat tallettaneet vähintään 10€ kolme kahden hengen VIP-ottelupakettia Tukoholmaan sisältäen meno/paluu -lennot, hotellit, kuljetukset ynnä muut. Kun olet rekisteröitynyt Unibetin asiakkaaksi ja tallettanut vähintään 10€ niin sen lisäksi täytyy rekisteröityä myös itse kilpailuun tästä linkistä (sieltä löytyy myös hieman lisäinfoa paketeista/kilpailusta). Kilpailu on käynnissä 18.1.2015 saakka ja arvonta tapahtuu 19.1.

Käy Unibetillä tarkastamaassa viimeisimmät kertoimet.


Voittajat.eu