Pinnaclesportsin uskomattomat panosrajoitukset ja ainutlaatuinen vedonlyöntimalli


Pinnaclesportsin ainutlaatuisen vedonlyöntimallin ansiosta yhtiö pystyy tarjoamaan parhaat kertoimet, sekä lähes vapaat kädet rajattomiin panostuksiin. Tämä on täysin ainutkertaista, johon yksikään muu vedonlyöntiyhtiö ei ole kyennyt.

Kaikki pelaajat ovat tervetulleita

Arbitraasipelaajat, ammattilaiset, jättipanostajat… Pinnacle ei tule koskaan rajoittamaan tai sulkemaan kenenkään pelitiliä pelikäyttäytymisestä johtuen. Yhtiö ei pelkää menestyviä pelaajia, vaan käyttää heidän tietämystään kertoimia asettaessa. Tämä on yksi syy parhaisiin kertoimiin ja korkeimpiin vetorajoihin.pinnacle-circle-logo.jpg

Avoin toiminta

Mitä enemmän pelaajat tietävät vedonlyönnistä, sitä paremmat ja tarkemmat linjat Pinnaclessa on. Käytännössä tämä tarkoittaa samalla entistäkin korkeampia panosrajoja. Pinnaclesports tarvitsee kaiken ammattipelaajien tuoman tiedon, taidon ja rahamassan.

Panosrajoitukset

Pinnaclesportsin rajoitukset ovat täysin omassa luokassaan. Perinteiset vedonlyöntiyhtiöt jäävät kauas taakse.

Sivustolla ei käytännössä ole panosrajoituksia: Maksimivedot on tarkkaan merkitty jokaiseen eri pelikohteeseen, mutta Pinnaclen tekee ainutlaatuiseksi se, että maksimisumman saa lyödä sisään niin monta kertaa, kuin haluaa, ja riippumatta siitä, muuttuuko kohteen hinta.

Alla oleva teksti kuvastaa täydellisesti Pinnaclen ”rajoitukset”:

”Voit lyödä vetoa tämän 40 000$ yhä uudelleen, Pinnaclessa ei ole todellista ylärajaa, se vie kolme sekuntia, ei kysymyksiä, voisit kirjaimellisesti lyödä miljoonista vetoa tässä ottelussa. Kuulostaa itse asiassa hullulta. Tästä huomaa, kuinka hiottu kyseinen linja on.”

Panosrajoitukset eivät ole uskomattomia ainoastaan suosituissa kohteissa, vaan sama periaate on käytössä esimerkiksi jääkiekon SM-liigaan, ja alasarjafutikseen, kuten Suomen Ykköseen ja Kakkoseen. Voit lyödä vetoa tuhansista tai jopa kymmenistätuhansista euroista.

Jalkapallon MM-kisojen kertapanostusrajat on kaikkien aikojen korkeimmat. Tämä tarkoittaa satojentuhansien tai jopa miljoonien kertapanostuksia. Se todellakin kuulostaa uskomattomalta ja naurettavalta, mutta tämä kaikki on normaalia Pinnaclesportsilla.

Lue lisää Pinnaclesportsista —>

Siirry sivustolle —>

Tenniksen Ranskan avoimet on luonnollisesti erittäin suosittu tapahtuma, ja Pinnaclen panosrajoitukset ovat sen mukaiset.

Andy Murraylle voi panostaa kerrallaan 15 000€. Tämän summan pystyy lyömään sisään niin monta kertaa, kuin haluaa.

Novak Djokovicille otetaan kertavetona vastaan 115 000€.

pinnaclesports-tennis-frenchopen-huge-limits.jpg

pinnaclesports-tennis-frenchopen-limits.jpg

pinnacle-world-cup-2-million-limit.jpg

MM-finaalin tasoituskohteeseen pystyy panostamaan kerrallaan käsittämättömät 2 264 416€! Eikä siinä vielä kaikki: Tämän summan voi panostaa niin monta kertaa, kuin haluaa. Uskomatonta.


Voittajat.eu