Esittelyssä uusi DinoLotto, jossa voittopotti on jopa 50 miljoonaa euroa


Jos loton pelaajilla on jotain yhtenäistä, se on, että he kaikki jakavat suuren intohimon isoihin voittopotteihin. EuroLotto juhlistaa heidän viimeisintä lisäystä ilmiömäiseen lottokokoelmaansa tuomalla mukaan uuden lottobrändin nimeltä DinoLotto! Tämä uusi lotto tuo mukanaan ainakin jotain suurta, sillä nyt heillä on voittopottina hurjat 50,000,000€.

Dinolotto varmasti haluaa olla niin suuri kuin Jurassic Parkin kuuluisa Tyrannosaurus Rex. Koonsa puolesta DinoLotto voi ainakin komeilla, sillä potti on varmasti jokaisen pelaajan unelmien voittosumma.
Giganttisen iso lotto tuotiin tämän vuoden huhtikuussa markkinoille ja se onkin saanut valtavan hyvän vastaanoton ja suosion.

eurolotto dinolotto

Täysin uusi lottopotti Eurolotolla!

DinoLotto yhdistää kaksi isoa asiaa yhteen, miljoonat ja dinosaurukset. Perinteinen lotto päättää siis mennä naimisiin Jurassicin kanssa ja tuo myötäjäisinä markkinoille 50,000,000€ jättipotin. Dinolotto voi ylpeillä myös poikkeuksellisella kokemuksella, joka vetää vertoja jopa isoimmille lottovoitoille maailmassa.

DinoLotto on siis täysin uusi kansainvälinen lottobrändi, joka mahtailee valtavilla jättipoteilla. Tässä tulee siis täysin uusi jopa pahamaineinen kilpailija muille lotoille maailmassa. “EuroMillions” -arvonnassa, kun pelaajat voivat pelata 50 miljoonasta jopa peräti kahdesti viikossa!’

dinolotto

Miten toimii?

No miten tässä pelissä sitten hankitaan 50 milliä? Voittonumerot perustuvat EuroMillionsin arvontaan.
Jättipotti on kiinteä 50,000,000€ potti ja numerot arvotaan tiistaisin ja perjantaisin klo 22.00.
Pelaajien täytyy valita 5 numeroa, jotka ovat 1 ja 50 väliltä, sekä tämän lisäksi vielä 2 Dino numeroa väliltä 1 ja 11.
Liput maksavat 2.75€ per linja.
Pelaajat voivat myös käyttää hyödykseen Boosterballia eli buustauspallovetoja lisätäkseen potentiaalisen 10,000€ extrauksen heidän voittoonsa valitsemalla nämä 3 buusteripalloa.
Odotamme tältä massiivista hittituotetta markkinoilla, joka antaa kaksi kertaa viikossa mahdollisuuden voittaa valtavan suuren jättipotin.

Euroloton viikon pelit

Joka perjantai EuroLotossa vaihtuu eri pelit. Kun asiakkaat tallettavat 20€ he saavat ilmaiskierroksia. Tämän viikon peli on kuuluisa ja vauhdikas ‘Spinata Grande‘, jossa härkätaistelua ei puutu ja meno on varsin meksikolainen 30 ilmaiskierroksella, jotka voit hankkia helposti ja napata sinun voittosi kotiin!

Hola, päivää vaan siis EuroLoton faneille! Tällä viikolla Eurolotto kutsuu juuri sinua sombrero heidän omaan pikku fiestaan, meksikolaishenkisessä Spinata Grande -peliautomaatissa.
Piñatas ovat niinkuin yleensäkin lapsille suunnattu herkku, joka on täytetty makeisilla ja convehdeilla; mutta sinun pelissäsi sen sijaan löydät herkkjuen asemesta upeita palkintoja. Mitä ne palkinnot sitten ovat? Ne ovat tietenkin ilmaisia kierroksia upeaan peliin. Nyt kun talletat tällä viikolla saat ilmaiskierroksia Spinata Grandeen!

Miten hankit ilmaiskierrokset?

Tee 20€ talletus avataksesi 30 ilmaiskierrokset (arvoltaan 0.20€ per) tai kun teet 50€ talletuksen avataksesi 30 isot ilmaiskierrokset arvotaan 1€ per kierros, tälle potentiaalisesti valtavan suurelle palkinnolle tämän viikon kuumassa peliautomaatissa, Spinata Grande:ssa.

Kun teet kierroksia voittaaksesi värikkäässä ja vibrantissa juhlassa, on sinulla tarjottimella reilusti hauskoja ominaisuuksia. Avaa bonuskierrokset, kun laskeudut ”Colossal”-symboleille, jotka mahdollistavat huiman joukon palkintoja.

Tässä peliautomaatissa on myös hauska ‘Mini-Slotti’ -ominaisuus, joka antaa välittömiä voittoja ja mahdollisuuden avata ilmaiskierrokset, jotta saat vieläkin ”grandempia” palkintoja. Ilmaiskierrospelit pitävät sisällään kolossaalisia wild-symboelja, jotka antavat sinulle jopa isompia mahdollisuuksia voittaa.
Arriba, Arriba! Talleta ja pelaa Spinata Grande -peliautomaattia ilmaiskierroksillasi nyt – ja vietä todella loistavan hyvää aikaa amigos!

Säännöt& ehdot:

  • Kirjaudu sisään pelitilillesi, tee talletus, jonka pitää olla minimissään 20€ ja hanki itsellesi ilmaispyöräytykset pelissä Spinata Grande.
  • Tämä tarjous on voimassa vain rajoitetun ajan välillä 29.07.16 klo 09:00 ja 04.08.16 23:59 (Suomen aikaa) saakka.
  • Sinun täytyy kierrättää bonuksesi 40 kertaa ennenkuin voit sen nostaa.
  • Sinun täytyy kierrättää talletuksesi, joka aktivoi ilmaiskierroksesi vähintään yhden (1) kerran, ennen kuin sen voi nostaa.
  • Kaikki bonusrahat, tai voitot, jotka ovat kertyneet käyttämällä tätä bonusta, vanhenevat 14 päivän jälkeen, jos kierrätysvaatimuksen ehdot eivät täyty.
  • Yleisiä bonussääntöjä sovelletaan.

Tee talletus


Voittajat.eu