SlotsMillionin tarjoukset When Pigs Fly -uutuuspelissä!


When Pigs Fly!™ -peliautomaatti julkaistiin hiljattain NetEntiltä ja sen vuoksi myös SlotMillionissa juhlitaan ilmaiskierroksilla. Hulvaton sikaileva peli on saanut täälläkin tarjouskampanjan käyntiin ja luvassa on hyviä tarjouksia, joita ei kannata missään nimessä ohittaa.

Tässä pelissä mielikuvitus voi sukeltaa maassa mutta siat lentävät avaruudessa.Porsaita päästetään lentämään ihan avaruuteen saakka.
Nauti menosta, jossa hilpeuttä ei tule puuttumaan. Peli on kuvitettu hauskanlaisesti animaatiohahmoineen ja sen pääosassa lentävät veikeät töpselinokat.
Jos oikein hyvin puhaltaa, wild-symbolit ja bonuspelit saattavat aktivoitua, joka tuo sinun kukkaroosi muhkeat tilin. Peli on täynnä erilaisia hauskoja animaatiovideotoimintoja, ja sen rullien ja rivien asettelu on erilaista mitä on ennen Netentin peleissä nähty. Asettelun etuna on se, että se tuo sinulle jopa 3125 voittomahdollisuutta.

when pigs fly

Netentin possumaailma

Varoitus! Luvassa on hilpeitä hetkiä. NetEntin uusi When Pigs Fly -peliautomaatti on saanut hyvän vastaanoton markkinoilla ja nyt siihen on lisätty mahtavat ilmaiskierros -tarjoukset.
Katsopas siis tätä menoa, jossa totisesti laitetaan paikat pekoniksi. Talleta valitsemalla jonkin näistä vaihtoehdoista:

  • Talleta välillä 25€-49€ – Ansaitset 10 ilmaiskierrosta!
  • Talleta välillä 50€-99€ – Ansaitset 20 ilmaiskierrosta!
  • Talleta 100€ – Ansaitset 30 ilmaiskierrosta!

Luethan huolella aina ehdot, jotka liittyvät pelaamiseen.

Säännöt ja ehdot:

•Tarjous on voimassa rajoitetun ajan: 25.7.2016 – 28.7. 2016.
•Ilmaiskierrokset tilitetään seuraavana päivänä talletuksesta
•SlotsMillionilla on oikeus pidättää oikeudet kaikkiin muutoksiin ja asiakas on itse vastuussa SlotsMillionin ilmoittamien muutoksien seuraamisesta.
•SlotsMillion voi milloin tahansa varata pelaajan voittovarat, sekä sulkea ja rajoittaa pelaajan pelitilin, jos todisteita väärinkäyttöön ilmenee.
•Yleisiä käyttäehtoja sovelletaan.

bonus 50 slotsmillion

Bonusperjantain ilon tunnit!

Kun tuntuu, että on ollut rankin viikko töissä, on silloin aika kääntää perjantaisi ”happy hour” -nappulasta ilon puolelle. Käännä nokkasi tai kärsäsi myös SlotsMillionin maailmaan pikkuiselle ”happy hourille”.
SlotsMillionin ”happy hour” on klo 19.00 ja 23 välillä tapahtuva 50% tarjous koskien jokaista talletusta, jonka teet 100€ asti. Jos vaikkapa talletat 50€ neljää kertaa, saat jokaisesta 25€ extraa, mikä yhteenlaskettuna tekee jopa huimat 100€. Ja jos tässä ei ollut sinulle jo liikaa etuutta peli-innostusta lisämään, toisena etuna on se, ettei voitoillesi tule mitään nostorajaa. Saat siis nostaa vaikkapa koko jättipotin kerralla valitsemaasi maksutapaan.

Liity siis mukaan perjantaifiilikseen ja anna possusi lentää avaruuteen! Kaziiing!

pigs fly

Säännöt ja ehdot

  • Maksimi bonus on 100€. Kierrätysvaatimuksena 48x ja sinulla ei ole nostorajoituksia voitoillesi.
  • Huom! Tämä tarjous ei ole ensikertalaisille pelaajille. Olet oikeutettu osallistumaan, jos olet tallettanut vähintään kerran.
  • SlotsMillion pidättää oikeudet muutoksiin sekä voi rajoittaa milloin tahansa tarjouksia.
  • SlotsMillion voi myös muuttaa, rajoittaa, sekä sulkea pelaajan ulkopuolelle sekä sulkea pelaajan pelitilin, ilman sen parempaa selontekoa asiasta, sellaisessa tapauksessa, jossa SlotsMillionilla on syytä epäillä, että käyttöehtoja on mahdollisesti rikottu tai käytetty väärin.

Tästä pelaamaan


Voittajat.eu