Pinnacle Sports – Ylivertaiset kertoimet

pinnaclelogo.jpg

Pinnacle Sports tarjoaa vetokohteita seuraavista urheilulajeista:

Jalkapallo, Amerikkalainen jalkapallo, Baseball, Koripallo, Jääkiekko, Tennis, Golf, MMA, Rugby, Talviurheilu, Yleisurheilu, Sulkapallo, Jääpallo, Nyrkkeily, Darts, Futsal, Käsipallo, Rullaluistinhockey, Snooker, Pool, Pöytätennis, Lentopallo, Moottoriurheilu, Vesipallo

Erikois- ja viihdekohteina mm.
Shakki, Pokeri, Idols, Politiikka, Kilpapelaaminen, Grammy-Gaala


Kertoimet

Pinnacle Sports tarjoaa ylivertaiset kertoimet kaikkiin lajeihin. Teoreettiset palautusprosentit vedonlyöntikohteissa on 96-99%, kun taas alan keskiarvo on noin 92-95%.

Lähes kaikissa pelikohteissa palautukset ovat 97-98%. MLB-Baseball- ja tennisotteluissa saattaa olla jopa käsittämättömät 99%.

Pinnacle Sports keskittyy yleisesti vain suosituimpiin pelikohteisiin. Esimerkiksi perusfutissarjoihin on yleensä tarjolla vain tasoitus- lopputulos- ja yli-/alle-kohteet. Suuriin peleihin, kuten Mestareiden Liigaan ja isoihin sarjoihin, on yleensä saatavilla laajempi valikoima pelattavaa ja tietysti korkeilla kertoimilla.

Pinnacle tarjoaa mahtavat kertoimet myös suomalaisten suosimaan jääkiekon SM-liigaan ja NHL:ään. Tarjolla on 1×2-, Money Line- ja yli/alle -vedot. Hinnat ovat niissä luokkaa 1.952-1.952 eli lähes 98% palautus.

Sivuston live-vedonlyönti koki parannuksen Asian view -toiminnon myötä. Entisen hitaanlaisen vahvistussivun sijaan käytössä on automaattisesti päivittyvä vetokuponki. Live-vetojakin on siis hyvä asettaa Pinnaclen huippukertoimilla.

Vieraile Pinnacle Sportsilla

Pinnaclesportsin panosrajoitukset ja toimintamalli
Lue Pinnaclen ainutlaatuisesta toimintatavasta, ja siitä, miksi yhtiö pystyy tarjoamaan lähes rajattomat panostukset ja ylivertaiset kertoimet.
Pinnacle Sports-arvostelu

Kysymyksiä ja vastauksia Pinnaclesportsista
Katso Pinnaclen vedonlyöntiosaston johtavan henkilön vastaukset pelaajien kysymyksiin. Yhtiön toimintatapa on ainutlaatuinen.

Laajentunut kohdevalikoima ja uusia liigoja
Vuoden 2014 kevään ja kesän aikana Pinnacle Sports lisäsi merkittävästi pelivalikoimaansa; se haastaa jopa monia suuria perusvedonvälittäjiä.
Katso uudet liigat ja pelikohteet

Vertaile sivuston kertoimia muihin vedonvälittäjiin:
Kansainväliset vedonlyöntiyhtiöt ja Veikkaus
Yhdistelmävetoja Pinnaclella ja Veikkauksella. Järkyttävät erot kertoimissa
Pinnaclen palautusprosentit 97, Veikkauksella 88
Pinnaclen ja Veikkauksen kertoimia
Pinnaclen ja Veikkauksen kertoimia
Pinnaclen ja Veikkauksen SM-Liiga kertoimet

Kun silmät ovat tottuneet Pinnaclen kertoimiin, ei enää ole paluuta tavallisiin hintoihin. Ne ovat yksinkertaisesti niin mahtavat.

Selaa kaikkia tarjolla olevia pelejä ja kertoimia Pinnaclesportsin sivuilta

Mobiilisivusto
pinnaclesports-mobile.png

Pinnaclen mobiiliversio on erinomainen. Se on tyypillinen kännykkäversio liukuvilla valikoilla ja selkeillä kuvakkeilla. Pääset sivustolle menemällä Pinnacle Sportsille älypuhelimella tai tabletilla.

Mobiilisivuston kautta pystyy tallettamaan varoja millä tahansa maksumenetelmällä.


Asiakaspalvelu
Sähköpostilla [email protected]

  • Ei suomenkielistä asiakaspalvelua.
  • Ei puhelin- tai live-tukea, mutta silti asiakaspalvelu on erittäin nopeaa, useimmiten vastaukset tulevat samantien.
  • Pinnacle Sports käsittelee ulosmaksut käytännössä heti. Vain isompiin nostoihin saattaa kulua muutama tunti.
  • Sivusto saatavilla suomeksi.

Pinnacle Sports-casino: Parhaat palautusprosentit ja käteispalautus
Pinnaclen ainutlaatuisena ominaisuutena ovat ”dynaamiset linjat”. Toiminnon avulla pelaajilla on mahdollisuus seurata kerroinmuutoksia reaaliajassa. Vain sisäänkirjautuneet käyttäjät voivat seurata dynaamisia linjoja. Tavallisista vedonvälittäjistä poiketen Pinnacle Sportsin kertoimet ovat erittäin liukkaita ja tapahtuman lähestyessä ne muuttuvat koko ajan.

Asian view -toiminto, joka parantaa varsinkin live- ja arbitraasipelaajien käyttökokemusta sivustolla. Lue lisää ominaisuudesta.

Kiitos Pinnaclen lähes moitteettoman toiminnan, jotkut pelaajat eivät joudu ikinä ottamaan yhteyttä asiakaspalveluun. Jos kuitenkin joskus joudut laittamaan palautetta, voit varmasti odottaa nopeaa, ystävällistä ja asiantuntevaa palvelua.

Yhtiö on saanut A+ -luokituksen maailman vaikutusvaltaisimmalta vedonlyöntiyhtiöiden arvostelusivustolta, SBR:ltä.

Pinnacle Sports on lisännyt kattavat tiedot yhtiön toimintaperiaatteista sivustolleen. Tekstit ovat luettavissa suomenkielisinä. Lisäksi voit katsoa informaatiorikkaita videoita samalta sivulta. Nämä löytyvät ”Tietoa meistä” -kohdasta.

Pinnacle Sports toivottaa tervetulleiksi ammattilaiset, aloittelijat, arbitraasipelaajat ja kaikki muut. Yhtiö ei koskaan rajoita panoksia tai sulje pelitiliä.

Yksikään pelaaja, joka ymmärtää kilpailukykyisten kertoimien tärkeyden, ei voi unohtaa Pinnaclea.

Siirry Pinnaclesportsille

pinnaclefront.jpg