Voitot tuplana Huuhkajien otteluista


veikkaushuone

Karsinnat jalkapallon EM-kisoihin 2016 jatkuvat jälleen tänään, kun Huuhkajat matkustavat ikävälle vierasmatkalle Romaniaan. Lohkossa neljäntenä majailevalle Suomelle ottelu on taistelu elämästä ja kuolemasta, sillä kisahaaveiden säilyminen elossa vaatisi täyttä pistepottia Romaniasta. Pelkkä voittokaan ei enää riitä, sillä Unkarin pitäisi kompuroida omassa ottelussaan Färsaaria vastaan.

Helpolla Suomen voitto ei tule irtoamaan, sillä lohkokakkonen Romania on päästänyt näissä karsinnoissa vasta yhden maalin. Pystyykö Joel Pohjanpalo iskemään kolmannessa karsintaottelussa putkeen Suomelle elintärkeän maalin?

Suomella on kuitenkin vielä pienet mahdollisuudet EM-kisoihin, ja niin kauan kun on toivoa – on mahdollisuus! Veikkaushuone luottaa tähän mottoon, tarjoamalla Huuhkajien kannustuksen hengessä voittojen tuplauksen Suomen otteluihin.

Tarjous on voimassa molemmissa Huuhkajien otteluissa (Romania–Suomi ja Suomi–Pohjois-Irlanti). Saat voittojen tuplauksen ensimmäiseen vetoosi, jonka lyöt kumpaankin otteluun.

Miten voittoni tuplataan?

Lyö vetoa Huuhkajien tulevista karsintaotteluista Veikkaushuoneen sivulla. Mikäli voitat esimerkiksi 5€, voittosummaasi lisätään vielä toinen 5€ bonusrahana! Maksimibonus on 20€, jonka saat voittaessasi vedostasi 20€. Bonus maksetaan vedon nettovoiton mukaan.

Bonusraha tulee kierrättää viisi kertaa 10 päivän kuluessa vedonlyönnissä, ja sen pienin mahdollinen kierrätyskerroin on 1,80.

Tarjous koskee ennen ottelua vedettyjä vetoja, joiden voitot Veikkaushuone tuplaa. Bonus lisätään pelitilillesi seuraavana päivänä, joten ole kärsivällinen.

Lähde mukaan Huuhkajien kannustukseen tuplaamallasi voittosi ja nauti samalla huippujännittävästä Huuhkajien ottelusta. Uutena asiakkaana saat 100% talletusbonuksen 100€ saakka, joten nyt on oivallinen hetki liittyä osaksi Veikkaushuonetta.

Tuplaa voittosi Veikkaushuoneen sivuilla!


John