Mestarien liigan ennakkosuosikit ja voittajakertoimet


pinnacle

Eurooppalaisen jalkapallon kuningasturnaus Mestarien liiga saatiin vihdoin käyntiin eilen. Puolet ensimmäisen ottelukierroksen lohko-otteluista pelattiin eilen, ja tänään keskiviikkona tuleen pääsevät turnauksen ykkössuosikit Bayern Munchen ja Barcelona.

Barcelona yrittää tehdä tällä kaudella historiallista temppua. Mikään muu joukkue ei ole aiemmin voittanut nykymuotoista Mestarien liigaa kahtena kautena peräjälkeen, mutta vakuuttavasti läpi viime kauden esiintyneellä Barcelonalla on tähän saavutukseen poikkeuksellisen hyvät mahdollisuudet.

Eurokentillä aiemmilla kausilla pahoin pettäneen Manchester Cityn Mestarien liiga taival alkoi jälleen takellellen. Joukkue hävisi tiistain kotiottelussa Juventukselle maalein 1-2, vaikka se hallitsikin ottelua etenkin johtomaaliinsa asti.

Cityä ei lasketa tälläkään kaudella turnauksen ennakkosuosikkien joukkoon, sillä hyvästä pelaajamateriaalistaan huolimatta Citizens tuntuu aina pettävän euro-otteluissa.

Onko Barcelonalle ja Bayernille haastajia?

Bayernin ja Barcelonan kovimmaksi haastajaksi on nostettu Real Madrid. Rafa Benitezin aikakaudelle siirtynyt Real voitti himoitun pystin kaudella 2013/2014, mutta viime kaudella seuran tie tyssäsi välierävaiheeseen.

Jose Mourinhon Chelsea on aina kova vastustaja Mestarien liigassa, ja Mourinho on voittanut Mestarien liigan aiemmin jo Porton ja Interin kanssa. Chelsean heikko alkukausi ei kuitenkaan lupaa lontoolaisille menestystä eurokentillä. Englantilaisjoukkueille povataan kokonaisuudessaan vaikeaa kautta euro-otteluissa.

Unohtaa ei sovi tietenkään myöskään ranskalaisseura Paris Saint Germainia, joka avasi lohkovaiheen 2-0 voitolla Malmösta. Zlatan Ibrahimovicin, Thiago Silvan ja Edinson Cavanin tähdittämä pariisilaisjoukkue on takuulla kilpailukykyinen ryhmä tälläkin kaudella. Mestaruus vaatisi kuitenkin nappionnistumista, sillä Barcelona ja Bayern ovat osoittaneet olevansa alkukaudella huikeassa vireessä.

Pinnacle Sports tarjoaa korkeimmat kertoimet Mestarien liigaan

Pinnacle Sports on eittämättä vedonlyöntiyhtiöiden aatelia. Yhtiö toivottaa voittavat pelaajat lämpimästi tervetulleiksi, sillä sivuston panoskatto on poikkeuksellisen korkea. Monien muiden sivujen tapaan Pinnacle ei aseta voittaville pelaajilleen panosrajoja, sillä sivusto pyrkii houkuttelemaan sivuilleen ammattimaista vedonlyöntiä harrastavia pelaajia.

Pinnaclen voittajavedon kärkipäästä löytyvät tutut joukkueet, mutta potentiaaliset mustat hevoset PSG ja Manchester City saavat jo todella maukkaita kertoimia Mestarien liigan voitolle. Viime kevään finalistijoukkue Juventus saa Pinnaclen sivuilla voittajakertoimeksi peräti 25, mikä on jo suorastaan hämmentävän korkea.

Pinnacle Sportsin voittajakertoimet Mestarien liigaan:

Barcelona – 3,98
Bayern Munchen – 4,89
Real Madrid – 5,81
Chelsea – 11,37
PSG – 14,00
Atletico Madrid – 15,00
Manchester City – 17,50
Manchester United – 24,00
Arsenal – 25,00
Juventus 25,00

Lyö Mestarien liigan voittajavetoa Pinnaclen sivuilla!


John