Voita liput Eurooppa -liigan finaaliin ja viidakkoseikkailu SuperLennyltä


SuperLenny on jälleen toiminnan ytimessä. Voit voittaa nyt SuperLennyltä VIP-paketin Eurooppa –liigan finaaliin Tukholmaan tai vaikkapa eeppisen viidakkoseikkailun Amazonissa.

Voita VIP-liput Eurooppa -liigan finaaliin

Lenny on aina siellä missä tapahtuu, ja tällä kertaa hän on hankkinut liput hehkutetun Eurooppa –liigan finaaliin Tuhkolmaan 24. toukokuuta. Sinulla on nyt mahdollisuus voittaa nämä liput yksinkertaisesti lyömällä vetoa SuperLennyllä. Mahtavaa!

Osallistu arvontaan asettamalla vähintään 25 euron veto 1.50 tai korkeammilla kertoimilla. Saat yhden lipun jännittävään arvontaan jokaista ratkennutta vetoa kohden, ja mahdollisuutesi voittaa VIP –paketti Eurooppa –liigaan kahdelle tai vaihtoehtoisesti ilmaisvetoja kasvaa koko ajan. Voit parantaa mahdollisuuksiasi asettamalla vähintään 25 euron joka päivälle, ja voit saada maksimissaan yhden arvontalipun päivässä kampanjan aikana.

Palkinnot

Eurooppa –liigan finaalipaketti sisältää otteluliput, tervetuliaisvastaanoton, tv-lähetyksen, ruokailut, otteluohjelman, live-viihdettä, pysäköinnin, hotellin ja tarvittaessa myös lennot.

Eivätkä muutkaan pelaajat jää nuolemaan näppejään. Sijoitukset 2.-5. voittavat 100 euron ilmaisvedon, sijat 6.-15. saavat 50 euron ilmaisvedon, sijoitukset 16.-40. nappaavat 25 euron ilmaisvedon ja vielä sijat 41.-140. saavat jokainen 10 euron ilmaisvedon.

 

Voita matka Ecuadorin viidakkoseikkailuun

Taistele tiesi viidakon läpi ja liity Lennyn mukaan seikkailulle Amazonissa! Seikkailu alkaa SuperLennyllä.

Liity SuperLennyn mukaan elämäsi seikkailulle Amazonissa. Raivaa tiesi viidakkoveitsen kanssa sademetsän läpi ja ehkä sinusta tulee viidakon kuningas taikka kuningatar!

Ota haaste vastaan SuperLennyllä, niin sinulla on mahdollisuus voittaa käteistä, kierroksia ja arpalippuja Amazon –matkaa varten joka viikko!

Lenny heittää sinulle uuden haasteen joka viikko kampanjan aikana. Lähde viidakon kuninkaaksi tai kuningattareksi nyt!

Viikko 1: pelaa 2500 euron Gonzo’s Quest –turnausta huhtikuun 24.-30. päivä

Ensimmäinen sija saa 1000 euroa ja 4 arvontalippua Amazonin viidakkoseikkailuun. Toinen sija saa 400 euroa ja 3 arvontalippua arvontaan. Sijat 3.-5. saavat 200 euroa ja 2 arvontalippua arvontaan. Sijat 6.-10. saavat 100 euroa ja yhden arvontalipun Amazon viidakkoseikkailun arvontaan.

Kaikki osallistuneet pääsevät mukaan arvontaan, missä palkintona on 50 ilmaista kierrosta eri pelaajalle Gonzo’s Questiin.

Viikko 2: pelaa 2500 euron Aloha: Cluster Pays –turnauksessa toukokuun 1.-7. päivä

Ensimmäinen sija tässä turnauksessa voittaa 1000 euroa ja  4 arvontalippua Amazon viidakkoseikkailuun. Toinen sija saa 400 euroa ja 3 arvontalippua. Sijat 3.-5. saavat 200 euroa ja 2 arvontalippua seikkailuun. Sijoitukset 6.-10. saavat 100 euroa ja yhden lipun arvontaan.

Kaikki turnaukseen osallistuneet pelaajat pääsevät myös mukaan arvontaan, missä palkintona on 50 ilmaista kierrosta 50:lle eri pelaajalle Aloha: Cluster Pays –kolikkopeliin.

Viikko 3: pelaa 2500 euron Jungle Spirit –turnausta toukokuun 8.-14. päivä

Ensimmäinen sija saa palkinnoksi 1000 euroa ja vielä kaupan päälle 4 arvontalippua Amazon viidakkoseikkailuun. Toinen sija saa 400 euroa ja kolme arvontalippua viidakkoseikkailun arvontaan. Sijat 3.-5. saavat 200 euroa ja 2 arvontalippua. Sijoitukset 6.-10. nappaavat 100 euroa ja yhden arvontalipun Amazon viidakkoseikkailuun.

Kaikki osallistuneet pelaajat pääsevät myös mukaan huikeaan arvontaan, jossa on jaossa 50 ilmaiskierrosta 50 onnekkaalle eri pelaajalle peliin Jungle Spirit.

 

Voit seurata joka viikko edistymistäsi turnauksen tulostaulukolla. Amazonin Viidakkoseikkailun arvontalipukkeet yhdistetään kaikilta kolmelta viikolta, ja arvonta suoritetaan 15. toukokuuta kello 13.00, jolloin yksi onnekas pelaaja voittaa elämänsä matkan Ecuadorin sademetsään!

Palkinto

Amazonin viidakkoseikkailu –arvonnan palkinto sisältää normaalit lennot kahdelle Euroopasta Quiton kaupunkiin, Ecuadoriin. Lisäksi 2 yön yöpyminen sisältäen aamiaiset Hotelli La Casona de la Rondassa, viidakko selviytymisseikkailu kahdelle 5 päiväksi ja neljäksi yöksi, 2 yötä Sani Lodgessa, 2 yötä telttailemassa. Lisäksi se pitää sisällään aktiviteetteja kuten melontaa, metsässä samoilua, lintujen bongailua ja kansallispuistossa vierailu. Kaikki ateriat ja virvokkeet kuuluvat pakettiin, sen lisäksi kumisaappaat ja sadetakin. Matkalla on myös monikielinen matkaopas. Pakettiin kuuluu myös paluukuljetukset kaikki lentokentiltä, sekä viidakon selviytymispaketti.


Voittajat.eu