Lähde kohti Rioa SuperLennyn kanssa


Pelaajat pääsevät jälleen seikkailulle SuperLennyn kanssa, sillä tällä kertaa Lenny Air on ottanut kohteeksi Rio de Janeiron! Lähde siis Lennyn kanssa Cobacabaanalle nauttimaan kesäisistä drinkeistä!

Tästä SuperLennylle

Rio, ohoi!

superlenny rio

Osallistu jännittävään superkilpailuun, joka voi lennättää sinut jopa Rioon saakka! Tämä kaikki onnistuu, kun pelaat SuperLennyllä. Lenny on kustunut sinut ja muut pelaajansa mukaan jännittävään kilpailuun, jossa on tarjolla yli 50 palkintoa, mukaanlukien tietenkin matka kahdelle hengelle Rio de Janeiroon! Matka sisältää kuuden yön majoituksen 4 tähden hotellissa ja kaiken kukkuraksi vielä 1000 euroa käyttörahaa matkan aikana.

Lisäksi matkan varrella on muita palkintoja, koska kyseessähän on sentään Lenny. Lenny arpoo 10 superkierrossettiä, joiden arvo on huimat 10 euroa, joka viikko kampanjan aikana, kaikkien tulostaulun 100 parhaimman pelaajan kesken.

Kaikki mitä sinun täytyy enää tehdä varmistaaksesi paikkasi arvonnassa, on pelata suosikkikolikkopelejäsi Lennyn kanssa. Taistele paikkasi tulostaulukon kärkeen voittaaksesi suorastaan massiivisia käteispalkintoja, BUXia ja ilmaiskierrospalkintoja. Varmista paikkasi Rio de Janeiron matka-arvonnassa sijoittumalla 25 parhaimman pelaajan joukkoon. Ilmoittaudu kilpailuun SuperLennyn kampanjan sivuilta ja voit aloittaa suosikkikolikkopeliesi pelaamisen!

Palkinnot viikottain

Ensimmäinen sija nappaa 2000 euroa käteistä ja 15 lippua Rio de Janeiron matka-arvontaan. Toiseksi sijoittunut pelaaja saa 1000 eruoa ja 8 lippua, kolmas nappaa 500 euroa ja 5 lippua, neljäs lunastaa 250 euroa käteistä ja 3 lippua, sekä viides pelaaja 150 euroa ja 2 lippua matkan arvontaan.

Sijoitukset 6.-10. saavat 200 BUXia ja 1 lipun, sijat 11.-25. napsivat 100 BUXia ja 1 lipun. Lopuksi vielä sijat 26.-50. saavat 50 ilmaiskierrosta Spinions Beach Party –peliin.

Miten osallistua kampanjaan?

Ilmoittaudu SuperLennyn Rion marka-arvontaan klikkaamalla Ilmoittaudu –painiketta kampanjan sivuilla. Tämän jälkeen pelaa mitä tahansa suosikkipeliäsi SuperLennyllä. Ansaitset pisteitä, kun keräät yhden pisteen jokaista kolikkopeleissä kierrättämääsi 10 euroa kohden.

Mitä BUXit ovat?

Lenny loi BUXit sen vuoksi, että hän haluaa sinun olevan johtaja ja sinä päätät kuinka sinut palkitaan. Sinä voit muuttaa BUXit ilmaiskierroksiksi mihin tahansa peliin sitten ikinä haluatkaan, sillä Lennyn valikoimista löytyy takulla tyylikkäitä slotteja. Parastahan tässä on, että Lennyn ilmaiskierrokset ovat täysin kierrätysvaatimuksettomia.

 

Voita 500 euroa perjantain peleistä

Vihdoinkin perjantai! Lenny nimittäin rakastaa perjantaita, sillä onhan kyseessä viikon paras päivä. Pääset perjantaitunnelmiin Lennyn kanssa ja saatat voittaa osasi huimasta 2000 euron rahapotista!

Pelaa pelejä Big Blox, Double Dragons, Vikings Go Berzerk ja Chibeasties 2 aikavälillä 17.00 – 23.00 Suomen aikaa ja saatat voittaa jotakin ekstraa millä tahansa kierroksella! Yksi onnekas pelaaja nimittäin saa 500 euron pääpalkinnon jostakin näistä peleistä. Palkinnot osuvat kohdalle täysin sattumanvaraisesti ja palkinnot maksetaan pelaajien pelitileille välittömästi. Sinun tarvitsee enää vain pelata, niin voit voittaa jopa 30 käteispalkintoa.

 

Lunasta korotetut kertoimet

superlenny kertoimet

SuperLennyn vedonlyönnin puolellakin sattuu ja tapahtuu! Lenny on hyvin anteliaalla päällä jälleen ja tarjoaa sinulle mahdollisuuden saada lisäarvoa päivittäin buustatuilla kertoimilla tiettyyn valikoimaan urheilutapahtumia. Kyseessä voi olla mitä tahansa – esimerkiksi 1×2 –vetoja, yli- ja alikertoimia sekä pelaaja-ekstroja.

Tarjous alkaa aina 60 minuuttia ennen tapahtuman alkua ja loppuu juuri ennen peliä. Nämä kertoimet kannattaa siis napata nopeasti itselleen, koska mahdolliset voitot ovat huimia!

Tämän viikon buustautut pelit:

 

15/05 (maanantai): Chelsea – Watford

16.05 (tiistai): Manchester City – West Brom

16.05 (tiistai): Kanada – Suomi

17.05 (keskiviikko): Southampton – Manchester United

18.05 (torstai): Leicester City – Tottenham

19.05 (perjantai): Granada CF – Espanyol

20.05 (lauantai): Napoli – Fiorentina

21.05 (sunnuntai): Arsenal – Everton

 

Tästä SuperLennylle


Voittajat.eu