Veikkaa Valioliigaa – voita iPhone 6


veikkaa valioliigaa voita iphone 6

Englannin Valioliiga on eittämättä yksi maailman suurimmista urheilusarjoista. Vuosien saatossa Valioliiga on noussut suomalaisten sydämissä aivan erityislaatuiseen asemaan, kun kymmenet tai jopa sadat tuhannet suomalaiset veikkaavat joka viikko Valioliigan otteluiden lopputuloksia.

Tällä viikolla Valioliigassa pelataan peräti kaksi ottelukierrosta. Pelien ajankohdat ovat 12. -13 ja 16. -17. tammikuuta. Veikkaushuone jakaa tämän viikon Valioliiga-kampanjansa päätteeksi uunituoreen iPhone 6 -puhelimen, jonka voit voittaa yksinkertaisesti veikkaamalla Valioliigan tämän viikon otteluita!

Perinteikäs englantilaisseura Liverpool on tälläkin viikolla kovan paikan edessä, kun se isännöi ensin keskiviikkona Arsenalia ja tulevana sunnuntaina Manchester Unitedia. Yksi Englannin menestyneimmistä futisseuroista painii tällä hetkellä loukkaantumishuolien ja peliruuhkan armoilla. Kestääkö Anfield Roadin taika kahden suurseuran vierailut? Veikkaushuone tarjoaa Liverpool – Manchester United -otteluun netin kovimmat kertoimet, joten lisäjännitystä otteluun kannattaa hakea tällä viikolla Veikkaushuoneen sivuilta!

Voita iPhone 6

Pääset mukaan Valioliiga-kilpailuun helposti. Osallistut kilpailuun automaattisesti, kun täytät seuraavat ehdot:

  • Lyö vetoa Valioliigasta 5 eurolla
  • Sisällytä kuponkiin vähintään kolme kohdetta, joista vähintään yksi on Valioliigasta
  • Se pelaaja, jolla on isoin kerroin voittavassa vedossa, voittaa lisäpalkintona uutuuttaan kiiltelevän iPhone kutosen!

Kilpailun väliaikatilanne päivitetään torstaina, mutta varsinainen voittaja on selvillä ensi viikon maanantaina 18. päivä tammikuuta. Voittajalle ilmoitetaan voitosta vielä henkilökohtaisesti.

Talleta bonuskoodilla – voita NHL-matka New Yorkiin

Veikkaushuoneen sivuilla on myös käynnissä NHL-aiheinen kampanja, josta voit voittaa itsellesi mahtavan NHL-matkan Isoon Omenaan, eli New Yorkiin! Tallettamalla kampanjasivuilta löytyvillä bonuskoodeilla, voit voittaa itsellesi ja kaverillesi NHL-matkan 23.–28. maaliskuuta 2016.

Unelmiesi NHL-matka voi olla siis lähempänä kuin uskoitkaan!

voita nhl-matka new yorkiin

Matkapaketti sisältää lentoliput, 5 vuorokauden hotellimajoituksen, liput kolmeen NHL-otteluun, opastetun kaupunkikierroksen sekä paljon muuta! Yhteensä matkapaketin arvo on hulppeat 3000 euroa. Tätä arvontaa et halua missään tapauksessa jättää väliin!

Et vielä asiakas? Nyt saat 100% talletusbonuksen aina 100€ saakka. Muistathan, että voit pelata samalla Veikkaushuoneen pelitunnuksella myös Casihuoneen suosikkipelejä.

Osallistu


John