Osallistu arvontaan – voita NHL-matka New Yorkiin


veikkaushuone

Maailman kauneimmaksi kaupungiksi tituleerattu New York on jokaisen maailmanmatkaajan yksi unelmakohteista. Kaupunki on sekä kulttuurin että arkkitehtuurin kehto, mutta myös urheilu on todella vahvasti edustettuna ”Isossa Omenassa”. New Yorkilta löytyy pääsarjajoukkue jokaiseen maailman suurimpaan lajiin, joista erityisesti NBA, NFL ja NHL ovat vahvasti edustettuina. NHL:ssä New Yorkilla on kaksi joukkuetta: Rangers ja Islanders. Miltä kuulostaisi lähteä katsomaan ei yhtä, ei kahta, vaan peräti kolmea NHL-matsia paikan päälle?

Veikkaushuone jakaa talvikampanjassaan jokaisen urheilufanin unelmapaketin kuvankauniisiin New Yorkin maisemiin. Matkaseuraksi voit ottaa vaikka parhaan ystäväsi ja paikan päällä näette kaikki New Yorkin nähtävyydet sekä peräti kolme NHL-ottelua paikan päällä!

Miten voin osallistua?

Osallistuaksesi arvontaan, sinun tulee talletaa kampanjaviikolla 20€ minimitalletus. Voit tarkistaa kunkin kampanjaviikon bonuskoodin Veikkaushuoneen kampanjasivulta. Käytettyäsi kampanjakoodia, saat arpalipukkeen sekä 25 ilmaiskierrosta Gemix -kolikkopeliin.

Voit kerätä jokaisena kampanjaviikkona yhden arpalipukkeen. Halutessasi voit siis kerätä arpoja vaikka koko kampanja-ajan, parantaaksesi voittomahdollisuuksiasi. Kampanja kestää yhteensä 15 viikon ajan, joten voit kerätä 15 arpalipuketta kampanjan aikana.

Palkinto

Kilpailu on kovaa, mutta niin on myös pääpalkintokin! Pääpalkinto sisältää kahden hengen matkan New Yorkiin. Matkapakettiin kuuluvat lennot, majoitukset sekä liput kolmeen NHL-otteluun. Lisäksi saat matkaan digikameran, jolla unohtumattoman matkan ikuistaminen käy näppärästi. Palkinnon yhteisarvo on hulppeat 3000€, joten nyt jos koskaan Veikkaushuoneella pelaaminen on kannattavaa!

Osallistumisaikaa on 30. marraskuuta 2015 – 14. maaliskuuta 2016. Huikea NHL-matka arvotaan kampanjan päättymisen jälkeen 16. maaliskuuta 2016. Voittaja pääsee paikan päälle sopivasti keväällä, kun ottelut NHL:ssä kuumenevat päivä päivältä!

Mitä vielä odotat? Nokka kohti New Yorkia ja jännittämään!

Osallistu


John