SuperLennyllä kuuluu tarjouksia paljon tässä kuussa +turnaus!


Toivottavasti sinulla meni pääsiäisen aika rentoutuen ja nautit täysin siemauksin pääsiäisen herkuista ja yllätyksistä. Uusi jakso alkoi samalla, kun siirryttiin kesäaikaan. Yllätyksillä ja uusilla rennoilla tarjouksilla herkutellaan myös jatkossa SuperLennyssä tässä kuussa säännöllisillä ja yhä paremmaksi vaihtuvilla erikoistarjouksilla. Tiistaiden,- keskiviikkojen- ja sunnuntaisien-kampanjoiden muuntuessa upeiksi tarjouksiksi.

Holmes and stones Superlenny

Kampanja voimassa tiistaisin: 1000€ Suited Black Jack- arvonta

Lenny se on jännityksen mies. Hän on istunut kansainvälisissä Black jack- pöydissä pitkään ja kisannut maailmanlaajuisesti, eikä ole mitään mistä hän ei tykkäisi enemmän kuin voittaa kotipeleissä. Pelaa Black Jackia ja voita 500€ kylmän kovaa käteistä. Kaikki mitä tarvitset, että pääset mukaan arvontaan osalliseksi on, että, kun Black Jackissa sinulle jaetataan kaksi korttia ne on oltava samaa maata.
Voittajat arvotaan seuraavana päivänä klo 13.00.

Palkinnot:

1: 500€
2: 250€
3-7:50€

Keski ”mid turbo”viikon kierokset + BUX:it*

Pyöritä bonuskierroksia valituissa peleissä ja ansaitse onlinerahaa eli SuperLennyn omaa “BUXIA” ( ilmaiskierrokset ilman talletusvaatimuksia) keskiviikkoisin keräät omat BUXISI kaksi kertaa niin nopeasti!

*BUX Säännöt & ehdot:
BUX on Superlennyn oma peliraha eräänlainen ”valuutta”, BUXEJA voidaan hyvittää SuperLenny -tilillesi. Minimimäärä vaihdettavia BUXeja on 10. BUXit voidaan muuntaa ilmaiskierroksiksi tai ilmaisiksi pelirahabonuksiksi saatavuuden ja muuntamisen sääntöjen mukaan. BUXit hyvitettynä talletuksesta kuten mitkä tahansa bonukset muunnettuna BUXeista mukaanlukien voitot samanlaisesta bonuksesta, annetaan pelitilille ja alkuperäinen talletus täytyy tässä vaiheessa olla vähintään kerran kierrätettynä. SuperLenny voi oman harkintansa mukaan muuttaa BUX -sääntöjä ja ehtoha, poistaa BUXeja tililtäsi, tai rajoittaa BUXeille oikeutettujen pelaajien määrää, mistä tahansa syystä ja siitä erikseen ilmoittamatta.

Sunnuntain tarjoukset:

Lenny on antelias kun hän on mysteerisellä tuulella. Sunnuntaisin hän antaa pois jakaen palkintoja, kunhan vain talletat, tässä arvonnassa voit voittaa 1000€ käteistä!
Voittopalkinnot:
käteistä: 1,000€
Super Spinsit: 50 nippua Super Spinsejä Golden Fish Tank.
ilmaiskierrokset:Jokainen voittaa 20 ilmaiskierrosta Second Strikessa.
Tule katsomaan seuraavana päivänä klo 13.00 minkä palkinnon voitit!

Luvassa olevia turnauksia

20,000 euron Holmes & The Stolen Stones turnaus alkoi ja päättyy nyt sitten 10.huhtikuuta
Nyt on tuplasti arvokkaampaa liittyä Yggdrasilin yhteisön turnaukseen SuperLennyssä. Katsotaanpa yksityiskohtia. Lennylle voisi helposti ojentaa yksityisetsivän palkinnon. Mutta toisaalta koska hän on kiireinen mies oltuaan kokopäiväinen legenda, jättää hän tämän tittelin tässä vaiheessa sinulle! Poimi siis etsivän hattusi ‘Holmes and the Stolen Stones’ pelissä ja voita mahtavia palkintoja tämän kampanjan aikana. Pelaaja, joka saa suurimman yksittäisen kolikon voittaa ilmaiskierrosten moden ja poimii 5000€ arvosta kylmän kovaa käteistä. Jos haluat seurata edistymistäsi kilpailussa, klikkaa ‘turnaus’ nappia pelissä ja katso josko sinun nimesi löytyisi voittotaulukosta. Sinulla on pelivaraa enemmältikin sillä yritysmahdollisuus ei jää vain yhteen tässä pelissä, joten jos et ole tyytyväinen sinun ensimmäiseen bonuspeliisi, voit aina parantaa seuraavassa.

Palkinnot:

10,000€ turnaus + 10,000€ extraa Lennyltä seuraavasti:

  • 1,sija: 2500€ + 2500€ Lenny:ltä
  • 2.sija: 1000€ + 1000€ Lenny:ltä
  • 3.sija : 750€ + 750€ Lenny:ltä
  • 4.sija: 500€ + 500€ Lenny:ltä
  • 5.sija: 250€ + 250€ Lenny:ltä
  • 6.10.sija: 150€ + 150€Lenny:ltä
  • 11.-25.sija: 75€ + 75€ Lenny:ltä
  • 26-50.sija: 25€ + 25€ Lenny:ltä
  • 51.100.sija: 10€ + 10€ Lenny:ltä

Tästä SuperLennylle


Voittajat.eu