Kolikkopelit pyöräyttää 50 ilmaiskierrosta jakoon- nappaa omasi ajoissa!


Kolikkopelit käynnistää viikon hymyllä. Menikö sinun viikonloppusi rentoutuen? ”Maanantai, taas saapui aivan liian aikaisin taas”- niinkuin laulussakin sanotaan. Se päivä viikosta, joka koetaan usein kaikista raskaimmaksi ja usein koko päivä saattaa tuntua vähemmän motivoivalta. Piritystä arkeen voi hakea liikunnasta, oikeasta ravinnosta ja harrastuksista, mutta myös Kolikkopeleillä alkanut kampanja saattaa kirkastaa päivääsi tai viikkoasi tai jopa koko kuukauttasi. Anna hymyn laskeutua kasvoillesi, sillä Kolikkopeleillä on sinua varten uusi tervetuliaistarjous, joka on vastustamaton ja herättää vieläkin isomman innon pelaamiseen. Laitetaan siis hauskat pelit käyntiin upeilla tarjouksilla.

kolikkopelit

Mitä voit viikolta odottaa?

Maanantaina 11.huhtikuuta lähtien kaikki, jotka rekisteröityy uutena pelaajana saa huimat 50 ilmaiskierrosta Gemix-peliin eli 10 ilmaiskierrosta per viisi peräkkäistä päivää. Gemix- pelissä on havaittissa kiva sekoitus vanhaa kunnon Tetrixiä ja hitunen Candy Crushia. Tässä ei ole kuitenkaan mikään perinteinen peli kyseessä. Idea pelissä on simppeli. Muodostat samanvärisistä timanttikuvioista ryhmiä edetäksesi pelissä kohti suuria voittoja.
Pottien potti on tosiaan irronnutkin jo kerran tässä pelissä ja vielä suomalaiselle pelaajalle Uudellemaalle, joka oli huimat 60000 viimeksi. Ilmaiskierrokset kyseiseen peliin ovat siis kovin anteliaita. Nyt jos koskaan kannattaa käyttää tälläinen nippu ilmaiskierroksia. Koskaanhan ei voi ennustaa milloin sinulle se onni potkaisee. Vaikka juuri sinä olisit se seuraava suomalaisvoittaja
Kolikkopeleissä annetaan vielä erityistarjouksen ensimmäisen talletuksen yhteyteen 100 ilmaiskierrosta Gemixiin, kun talletat vain 10 euroa koodilla TERVETULOA100. Tämä on kovin lämmittävä tervetuliaiskampanja!

1000€ arvoinen matkalahjakortti

Tiesitkö muuten, että kutsumalla kaverisi mukaan Kolikkopeleille voit saada itsellesi paljon kivoja etuja ja matkalahjakortin.

Näin helposti homma toimii:

Lähetä linkki kaverillesi. Kaverisi ansaitsee 5 euroa pelirahaa, ja kun tallettaa ensikertaa tuplaantuu se sinne 100 euroon asti ja kaverisi saa arvontatiketin matkalahjakortin arvontaan. Saat itse yhden arpalipun 1 000 euron Finnmatkojen lahjakortin arvontaan jokaisesta suosituksesi kautta liittyneestä ystävästäsi. Saat jokaisesta linkkisi kautta rekisteröityneestä kaverista 25 euroa ilmaista pelirahaa, 100 ilmaiskierrosta Kummeli-peliin sekä tiketin matkalahjakortin arvontaan. Ehtona on se, että kaverisi tulee tehdä ainakin 10 euron talletus ja panostaa peleihin vähintään 10 euroa.

Tästä Kolikkopeleille


Voittajat.eu