Riskittömät vedot uusille pelaajille


Avaamalla pelitilin Betfairille, Betclicille ja Expektille saat yhteensä 90€ arvosta 100% riskittömiä vetoja.

Vedot toimivat hyvin yksinkertaisesti: Ensimmäisen vetosi hävitessä vedonvälittäjä palauttaa panoksesi ilman kierrätysvaatimuksia.

betfee.jpg

Maailman suurin vedonlyöntipörssi Betfair tarjoaa 20€ riskittömän vedon. Avaa tili käyttämällä bonuskoodia CBL215. Aseta ensimmäinen veto mihin tahansa kohteeseen vetopörssissä ja jos se häviää, Betfair palauttaa panoksesi 20€ asti 72h sisällä.

HUOM. Linkit ohjaavat promootioon, jossa käytetään bonuskoodia TWA115. Tämä bonus on kuitenkin vanhentunut, joten vaihda manuaalisesti rekisteröintivaiheessa bonuskoodiksi CBL215. Näin tulet saamaan 20e riskittömän vedon.

Voit siirtyä Betfairilla alla olevasta bannerista, niin sinut ohjataan suoraan CBL215-tarjoukseen.

betclic.jpg

Rekisteröidy Betclicille. Panosta mieluusti 20€ ensimmäiseen vetoosi ja jos se häviää, rahasi palautetaan vuorokauden sisällä. Maksimipalautus on 20€.

expekt.jpg

Avaa tili ja tee talletus. Expekt palauttaa ensimmäisen vetosi jopa 50€ asti. Jos vetosi häviää, kirjaudu ulos pelitililtäsi ja mene vedonlyöntipuolelle. Tämän jälkeen klikkaa oikealla puolella näkyvää ”50€ riskitön veto tarjous-kuvaketta”. Täytä sivulla oleva kaavake ID-numerollasi ja ensimmäisen vetosi panoksella. Rahasi palautetaan 48h sisällä.

Katso lista kaikista vedonlyöntibonuksista

Lue kuinka kierrätät vedonlyöntibonukset voitoiksi

Lue riskittömästä kasinopelaamisesta


Voittajat.eu