Rekisteröi Moneybookers-tili EM-kisojen aikana


Skrill (Moneybookers) on nettilompakko, joka on todella suuri apu kaikille pelaajille. EM-kisojen aikana rekisteröityvät käyttäjät saavat mahdollisuuden voittaa upeita palkintoja.

Score with Skrill -kampanjascore-with-skrill.jpg

Avaa Skrill (Moneybookers) tili. Joka päivä käyttäessäsi Moneybookersia rahansiirtoihisi, saat mahdollisuuden voittaa upeita EM-kisa aiheisia palkintoja: Pelipaitoja, virallinen kisapallo tai käteistä.

Jos hyväksyt Moneybookers MasterCardin, saat varmuudella jonkin yllämainituista palkinnoista. MasterCard on suoraan linkitetty Moneybookersin-tiliin, eli se toimii kuten tavallinen pankkikortti, joka on liitetty pankkitiliin.

Käytä linkkejämme rekisteröityessäsi, niin saat nämä tarjoukset. Promootiokoodi on valmiiksi kirjoitettuna rekisteröintisivulla.

Skrill VIP Cashback

Jos siirrät paljon rahaa, suosittelemme avaamaan Moneybookers-tilin tämän linkin kautta. EM-kisojen loppuun saakka tulet saamaan viisinkertaisen määrän Loyalty-pisteitä, jotka pystyy muuttamaan käteiseksi, viihde-elektroniikkaan tai vaikkapa EM-kisa aiheisiin tuotteisiin. Katso kaikki mahdolliset palkinnot täältä.

skrill-acer.jpg

skrill-ps3.jpg

moneybookers-prizes.jpg

Miksi Skrill (Moneybookers)?

  • Reaaliaikaiset ja ilmaiset siirrot pelisivustoille.

  • Kuluja ei ole lähes lainkaan; Vain omalle pankkitilille siirretystä rahasta otetaan pieni provisio.

  • Nosta rahaa pelisivustoilta ja käytä niitä suoraan MasterCardin avulla.

skrill-486x60-banner.gif


Voittajat.eu