Parhaat kertoimet ja bonukset Australian avoimiin


Lyö vetoa vain parhailla kertoimilla kauden ensimmäisestä Grand Slam -turnauksesta. Hyödynnä myös kaikki käteispalautus- ja yhdistelmävetotarjoukset.

Pyrimme listaamaan parhaita tarjouksia tälle sivulle.

pinnacle-new-logo.gif

Pinnaclesports – Aina parhaat kertoimet, korkeimmat panosrajoitukset, sekä nopeimmat ulosmaksut. Paljon enempää ei voi vaatia. Pinnaclen palautusprosentit vedonlyöntikohteissa ovat mieletöntä luokkaa, ja jokaisen aktiivisen pelaajan tulee avata tili sivustolle. Lue lisää täältä.

Siirry Pinnaclesportsille –>

bet365.jpg

Bet365 tarjoaa eniten kertoimia, 100€ bonuksen ja parhaan In-Play-sovelluksen. Seuraa kaikkia Australian avointen televisioituja kenttiä ilmaiseksi sivuston fantastisen Live Streaming -palvelun kautta. Tennisotteluihin on tarjolla jopa yksittäisten pisteiden veikkausta! Lue lisää Bet365:stä.

Siirry Bet365:lle –>

Käteispalautustarjouksia

totesport_ori.jpg

Mikäli Andy Murray etenee finaaliin saakka, Totesport palauttaa kaikki hävityt turnauksen voittajavedot 50€ asti. Palautukset saa 48h sisällä turnauksen päättymisestä ja ne ovat suoraan käteistä. Kaikki vedot tulee asettaa ennen turnauksen alkua. Uudet Totesport-asiakkaat saavat 10€ ilmaisvedon 5€ panostuksella.

Siirry Totesportille –>

betfred.jpg

Betfred tarjoaa samanlaisen käteispalautuksen, mutta huonommilla ehdoilla. Mikäli Murray etenee finaaliin, hävityt voittajavedot palautetaan 50€ asti ilmaisvetoina. Kaikki vedot tulee asettaa ennen turnauksen alkua. Uusille pelaajille 25€ ilmaisveto.

Siirry Betfredille –>


Voittajat.eu