Aasialaiset tasoitusvedot


Aasialaiset tasoitusvedot (Asian Handicap) ovat erittäin suosittu vedonlyöntimuoto ja ne tarjoavat erinomaisen teoreettisen palautuksen pelikohteisiin.

On jopa pelisivustoja, jotka ovat täysin erikoistuneet Asian Handicap -vedonlyöntiin, mutta pureudumme tässä säännöllisille pelaajille paremmin sopiviin tuttuihin vedonlyöntiyhtiöihin.

Aasialaiset tasoitusvedot selitettynä

Tasoituskohteet ovat suosittuja lähes lajissa kuin lajissa. Jalkapallossa Aasian linjoja on esimerkiksi 90 minuutin tulokseen, puoliaikatulokseen, kulmapotkuihin ja varoituksiin. Tenniksessä suosituin on voitettujen pelien- ja erien tasoitus.

Kaikki ovat pelanneet suosikkeja esimerkiksi 1.30 kertoimella ja ehkäpä huomanneet kohteen alla tasoitusvetona kotijoukkueen voiton olevan -1.5 maalia 1.95 kertoimella. Päävedossa tasoitus pyritään asettamaan niin, että pelikohde olisi tasoituksen jälkeen lähes 50-50-peli.

Voimme katsoa esimerkkejä Pinnaclesportsin UCL-kohteista:

pinnacle-asian-lines.jpg

Bayernin pelissä päätasoitusvedoksi on asetettu +1.5 maalin etu Unitedille. Bayernin pitäisi voittaa ottelu vähintään kahdella maalilla, jotta 1.847 kerroin osuisi.

Atleticon tasoitus on 0, +0.5. (pk tarkoittaa käytännössä ”tasapeli ei vetoa”, joten Aasian linjana se on 0 ja rahat palautetaan tasapelitilanteessa).

Pinnaclesports tarjoaa parhaat kertoimet kaikkiin vedonlyöntikohteisiin

Vieraile sivustolla —->

TARKISTA AINA normaalin 1×2-kohteen lisäksi Asian Handicap -0.5 kertoimet. Jatkuvasti niihin saa parempia kertoimia kuin suoralle voitolle 1×2-kohteesta.

bet365-asian-lines-veikkausliiga.jpg

Bet365:n kertoimet Veikkausliiga-otteluun. Kyseessä on täysin sama pelikohde, mutta Aasian linja tarjoaa IFK:lle paremman kertoimen.

bet365-laspalmas-cordoba-fulltime.jpg

bet365-laspalmas-cordoba-asian-handicap.jpg

Las Palmas – Cordoba -ottelussa ero on jo todella huomattava. Kuvittele pelaavasi täysin samaa kohdetta 2.025 kertoimella 1.90 sijaan.

Muissakin tilanteissa kannattaa seurata Aasian linjoja, eikä vain tuijottaa sokeasti lopputuloskohdetta. Jos esimerkiksi tilanne on 0-1, niin katso livekertoimet kotijoukkueen voitolle lopputuloskohteesta ja Aasian linjoista. Tässä tapauksessa kotijoukkueelle Asian Handicap -1.5 ajaisi saman asian kuin Full Time -kohteen suora voitto (käytännössä siis kotijoukkueen on tehtävä tästä tilanteesta alkaen kaksi maalia enemmän kuin vierasjoukkueen).

Asian Handicap:

0.0

Voitat, mikäli valintasi voittaa pelin. Jos ottelu päättyy tasan, panokset palautetaan.

+0.25 tai 0.0, +0.5

Voitat, mikäli valintasi voittaa pelin. Tasapelin osuessa veto jaetaan kahteen osaan: Puolet vedosta voittaa, ja toinen puoli on tasan, eli panos palautetaan.

+0.5

Voitat, jos valintasi voittaa tai peli päättyy tasan.

+0.75 tai +0.5,+1.0

Voitat, mikäli valintasi voittaa tai tulee tasapeli. Jos joukkueesi häviää yhden maalin erolla, saat 50% takaisin panoksestasi.

+1

Voitat, mikäli valintasi voittaa tai tulee tasapeli.asian-handicap-pic2.gif

+1.25 tai +1.0, +1.5

Veto jaetaan kahteen osaan: Puolet panoksesta +1 kohteeseen, ja puolet +1.5 kohteeseen. Voitat vedon kokonaan, mikäli valintasi voittaa tai pelaa tasan. Jos valintasi häviää yhdellä maalilla, puolet panoksesta palautetaan, ja toinen puoli voittaa.

+1.75 tai +1.5,+2.0

Veto jaetaan kahteen osaan: Puolet panoksesta +1.5 kohteeseen, ja puolet +2.0 kohteeseen. Voitat vedon kokonaan, mikäli valintasi voittaa, pelaa tasan tai häviää yhden maalin erolla. Jos valintasi häviää kahdella maalilla, puolet panoksesta palautetaan, ja toinen puoli voittaa.

+2

Voitat, mikäli valintasi voittaa, pelaa tasan, tai häviää yhdellä maalilla. Jos valintasi häviää tasan kahdella maalilla, niin panos palautetaan.

+2.25 tai +2.0,+2.5

Veto jaetaan kahteen osaan: Puolet +2.0 kohteeseen, ja puolet +2.5 kohteeseen. Voitat vedon kokonaan, mikäli valintasi voittaa, pelaa tasan tai häviää yhdellä maalilla. Jos valintasi häviää kahdella maalilla, puolet panoksesta palautetaan, ja toinen puoli voittaa.

soccer-cash-pic.jpg

Kun pelaat Handicap -1, -1.5, -2 jne. kohteita, niin tilanne on luonnollisesti päinvastainen: Joukkueen pitää voittaa tarpeeksi suurella maalimäärällä.

10bet-asian-lines.jpg

Vieressä kuva 10betin Asian Handicap -kohteista.

Jos pelaat vaikkapa Barcelona -1 kohdetta 3.20 kertoimella, niin voitat vasta, mikäli Barcelona voittaa ottelun vähintään kahdella maalilla. Yhden maalin voitolla panos palautetaan.

Netin suurin vedonlyöntiyhtiö Bet365 tarjoaa todella laajan valikoiman Aasialaisia kohteita. Tarjolla on kohteita, joissa tasoitus kääntää altavastaajat suursuosikeiksi ja päinvastoin. Kertoimet ovat niissä hyvää luokkaa. Alta näet Liverpool v Man City -otteluun tarjotut tasoitusvedot Full Time -tulokselle.

bet365-asian-lines.jpg

Bet365 tarjoaa 100€ bonuksen, eniten kertoimia, uskomattoman In-Play -sovelluksen ja jopa 50 000 urheilulähetystä ilmaiseksi. Sivusto on pakkovalinta säännöllisille pelaajille.

Lue lisää Bet365:stä

Siirry Bet365:lle —->

Pinnaclesports tarjoaa ylivertaiset kertoimet vedonlyöntikohteisiin, eikä Aasialaiset tasoitukset ole poikkeus. Sieltä saa harvemmin rajuja tasoituksia, kuten Bet365:ltä, mutta päälinjat ja siitä yhdet alas/ylöspäin ovat varmasti aina markkinoiden korkeinta luokkaa.

Yleensä suosittuihin futiskohteisiin sivutasoitus on asetettu niin, että suosikki on vähintään 1.30-1.40 kertoimella, joten näin ollen altasvastaajan kerroin olisi enintään 3.20-3.70.

pinnacle-asian-lines2.jpg

Tenniksen Pre Match -vedonlyöntiin Pinnaclesports on ylivertainen paikka. Mikäli pelaat paljon livenä, niin suosittelemme ehdottomasti Betfairia ja Bet365.

Pinnacle tarjoaa lopputuloksen lisäksi tasoituskohteet erille ja peleille, sekä over/under -vedot pelien kokonaismäärästä. Kaikissa kohteissa on käsittämätön 96-99% teoreettinen palautus.

Lue lisää Pinnaclesportsista

Siirry Pinnaclesportsille —>


Voittajat.eu