Matka jalkapallon EM-kisoihin – Leovegasilla upeita tarjouksia


sporting event

LeoVegas on ihan jalkapallon huumassa. Heidän urheiluvedonlyöntinsä on ollut menestys ja he juhlistavat jalkapallon EM-kisoja juhlavalla tavalla. Luvassa upeita tarjouksia, sekä tietenkin kisamatka jalkapallon kisoihin.
Heillä tiedetään miten ”The Sporting Event of the Year” – eli vuoden urheilutapahtumaa juhlistetaan, kun kesällä alkaa vuoden kohokohta, EM-futiskisat

Jalkapallo- kisat

Maa vapisee ja taustalla on karjuvaa melua ja ihmiset laulaa tai huutaa – se tulee fanien äänistä ulkopuolella, jotka jonottavat vuoden urheilutapahtumaan. Tunnelma on pilvissä.

leo vegas

Mobiili

On aika upottaa leijonan kynnet Leo Vegasin tuleviin kampanjoihin ja lähteä mukaan pelaamaan. Ei haittaa, jos olet kotona, eikä pöytäkone houkuttele istumaan päätteen edessä päivän päätteeksi, jos vain haluat rentoutua sohvalla, sillä LeoVegas urheiluvedonlyönti on aina käden ulottuvilla mobiilin muodossa.

leo vegas

Miksi viivytellä, kun voit saada kaiken sekunnissa? Mobiilipuoli Leo Vegasissa on aina toiminut ehkä jopa tehokkaammin, kuin yksi napin painallus. Mobiilina on yhtä helppoa tehdä nopea veto kuin vaikka pöytäkoneestakin.

Olit sitten täyspäinen urheiluhullu, urheilun kausittainen harrastaja tai silloin tällöin huvitteleva pelaaja, LeoVegasilla on kaikkein parhain mobiilitarjonta, kun puhutaan urheilusta ja urheiluvedonlyönnistä.

Mitä muuta LeoVegasilla on ne?

Kasvavat ja hyvät kertoimet – yhdistettynä loistaviin bonuksiin tietenkin. Eikä myöskään unohdeta kuninkaallisen tason palvelua, joten et varmasti halua mennä muualle pelaamaan, sen jälkeen kun olet kokenu Leo Vegasin mobiilin helppouden.

Tulevat promootiot

Liput tulostetaan ja joukkueet ovat valmiina ja mikä onkaan mahtavampaa, kuin nähdä stadion täynnä faneja. Ei ole mitään parempaa, kuin kuulla heidän hurraavan heidän joukkuettaan voittoisaan voittoon ja olla itse siellä, livenä tietenkin.
Miten pääset mukaan kisastadionille?
Leo Vegas avaa tarjousovensa ja toivottaa pelaajat sisään yhdellä laukauksella. Seuraavat promotiot ovat tulossa ainakin:

  1. Euroopan mestaruus 2016- arvonta
  2. 100% buustaus uusille pelaajille, joka on 100% 50€ saakka (5 x kierrätysvaatimus, kun kerroin on enemmän kuin 1.50)

Mestaruuskisat

Unohdatko jo Leicester Cityn, joka nappasi pokaalin premier- liigassa. Fantastisen hevosen Jamie Vardyn ja muiden joukkuekavereiden ravatessa kärkeen ja liigan voittoon oli melkoinen uutinen jalkapallokansalle. Tätä peliä oli hauska katsella ja ihmetellä, mutta hauskuus vasta alkaa tänä viikonloppuna. Kaikille, jotka laittavat vedon jalkapallo otteluun sunnuntaina ja voittavat löytävät sen kaksinkertaistettuna! Lisää ihmeteltävää on siis tulossa.

LeoVegasissa lasketaan jo aikaa milloin Euroopan mestaruuskisat 2016 alkavat. Palkintoarvonnassa voittajat viskaataan jalkapallo-otteluun – Kaikki VIP- tyylillä, niinkuin LeoVegasissa yleensäkin pelaajia kohdellaan.
Nyt jokainen 10€, jonka talletat ja lyöt vetoa LeoVegas urheiluvedonlyönnissä, ansaitsee yhden arvontalipun seuraavaan arvontaan ja tällaista viihdettä on nyt luvassa:

  1. Lippu Euroopan Jalkapallon Mestaruuskisoihin 2016
  2. Lentokenttäkuljetukset
  3. Kahden yön majoitus 4 tähden hotellissa
  4. VIP- illalliset
  5. LeoVegas urheilupaketti
  6. Hanki sinun pakettisi, kun LeoVegas tuo viihdettä nyt myös urheiluvedonlyönnin muodossa. LeoVegas, joka on palkintojakin napannut kasino on tuonut myös vedonlyönnin mukaan.

LeoVegas tuo aina uusimmat jutut ensimmäisenä. Urheiluvedonlyönti toimii nopeimmin kuin missään muualla. Älä usko meitä ennen kun olet kokenut sen itse!

Tästä kokeilemaan


Voittajat.eu