Voita UFC-matka Houstoniin


unibet-logo

Maailman suosituimman vapaaottelusarjan UFC:n titteliottelut ovat jokaisen taistelu-urheilulajien ystävien suosikkitapahtumia. Suuret persoonat ja taistelijat kamppailevat titteliotteluissa maineesta ja mammonasta useita kertoja vuodessa.

3. lokakuuta Yhdysvaltojen Texasissa otellaan pohjoismaalaisittain huippumielenkiintoinen titteliottelu, kun Ruotsin oma Alexander ”Mauler” Gustafsson, taistelee urallaan toista kertaa kevyen raskaansarjan UFC-mestaruusvyöstä.

Kahden vuoden takaisessa titteliottelussa ”Mauler” laittoi Jon Jonesin todella lujille, häviten ottelun kuitenkin niukasti. Nyt ruotsalaisottelija tavoittelee kuitenkin tittelivyötä tosissaan, kun vastaan asettuu vankkarakenteinen Daniel Cormier.

Titteliottelusta odotetaan kahden huippuvireisen, mutta hyvin erityylisen tappelijan kohtaamista. Cormier on yksi vapaaottelukehien kovimmista painijoista, sillä 36-vuotias yhdysvaltalainen on sijoittunut vapaapainin olympiakisoissa neljänneksi. Cormier yrittääkin vältellä titteliottelussa pystynyrkkeilyä, jossa mies ei ole vahvimmillaan.

Pohjolan ylpeys Gustafsson tunnetaan sen sijaan todella vahvana pystytappelijana, joka ei lähde mieluusti mattopaineihin mukaan. Lokakuun titteliottelu on ruotsalaiselle kenties viimeinen mahdollisuus napata himoittu tittelivyö, joten Gustafsson lähtee otteluun ”all in” -asenteella.

Vedonlyöntiyhtiö Unibet on vahvasti mukana tukemassa Pohjoismaiden ykköstappelijaa Gustafssonia. Nyt myös sinä voit päästä Team Unibetin matkaan Texasiin katsomaan, kun kevyen raskaansarjan UFC-titteli ratkaistaan.

Miten pääsen mukaan?

  • Rekisteröidy UFC -kampanjaan Unibetin sivuilla
  • Lyö 5€ arvoinen live-veto aikavälillä 4.9. – 8.9.2015
  • Saat jokaisesta 5€ live-vedosta yhden lipukkeen Unibetin matka-arvontaan
  • Arpalipukkeiden määrää ei ole rajattu, joten mitä enemmän pelaat, sitä paremmat ovat voittomahdollisuutesi

4000€ arvoinen matkapaketti sisältää:

  • Lennot aikavälillä 1. – 5.10.2015
  • Lennot ja majoitukset kahdelle hengelle, joihin sisältyy aamiainen
  • Aitiopaikat huippujännittävään Cormier vs. Gustafsson -titteliotteluun

Osallistu arvontaan ja lähde mukaan syksyn kovimpaan UFC-tapahtumaan. Kannustetaan yhdessä Skandinavian viikinki historialliseen tittelivyöhön!

Osallistu arvontaan ->

 


Joni