Voita liput nuorten MM-puolivälierään ja finaaliin


unibet_small

Jääkiekon nuorten MM-kisat polkaistiin käytiin tapaninpäivänä. Suomen Nuoret Leijonat aloittivat turnauksen vakuuttavalla 6-0 voitolla Valko-Venäjästä. Maanantaina vastus kovenee huomattavasti, kun vastaan asettuu aina vaarallinen Venäjä. Suomi tavoittelee jälleen voittoa, joka antaisi Suomelle loistavat mahdollisuudet napata arvokas lohkovoitto. Nuorten Leijonien tähtäimessä siintää unelma MM-finaalista, joka pelataan tiistaina 5. tammikuuta.

Unibet jakaa tuoreimmassa kampanjassaan aitiopaikkoja MM-puolivälierään sekä finaaliin! Lyömällä vetoa mistä tahansa lätkäkohteesta 28.12 kello 23:00 mennessä, osallistut Unibetin järjestämään arvontaan. Unibet jakaa yhteensä kaksi aitiopakettia ja voittajat saavat ottaa mukaansa yhden ystävän.

Voittopaketti sisältää liput sekä MM-puolivälierään että finaaliin sekä ruoat ja juomat otteluiden aikana. Haluatko seurata huippujännittäviä ratkaisuotteluita aitiopaikoilta? Tässä on mahdollisuutesi!

Miten osallistun arvontaan?

Arvontaan osallistuaksesi sinun tulee ensin rekisteröityä kampanjaan Unibetin sivuilla. Tämän jälkeen lyö vähintään 5€ veto mihin tahansa lätkäkohteeseen 28.12 kello 23:00 mennessä. Vedon lyötyäsi voit rentoutua ja jäädä odottelemaan arvonnan tuloksia!

Vedolla ei ole minimikerrointa tai muita rajoituksia. Arvonnassa ovat mukana sekä single- että yhdistelmävedot. Panosta vain 5€ ja olet mukana huippujännittävässä arvonnassa.

Nuorten MM-kisoista ponnistaa vuosittain jääkiekon kuumimpia tulevaisuuden nimiä. Esimerkiksi Sidney Crosby ja Alexander Ovechkin ovat aiemmin hurmanneet nuorten kisoissa NHL:n kykyjenetsijöitä. Tekevätkö Nuorten Leijonien ykköstähdet Patrik Laine ja Jesse Puljujärvi samanlaisen vaikutuksen NHL-scoutteihin Helsingin kisoissa?

Osallistu arvontaan ja voit nähdä Suomikiekon kirkkaimmat tulevaisuuden tähdet paikan päällä parhailta paikoilta!

Osallistu!


Joni