Voita futismatka Lontooseen!


voita futismatka Lontooseen

Oletko aina halunnut nähdä Englannin Valioliigaa paikan päällä? Et ole ainoa, sillä Valioliiga on yksi maailman seurautuimmista ellei seuratuin yksittäinen urheilusarja. Tällä kaudella sarjan mestaruustaistelu on ennennäkemättömän jännittävä, kun uusi nousukas Leicester haastaa sarjan suurjoukkueet tosissaan taistelussa sarjan mestaruudesta. Tällä hetkellä suurin mestarisuosikki on kuitenkin lontoolaisjoukkue Arsenal, joka tavoittelee yli 10 vuoden tauon jälkeen Valioliigan mestaruutta.

Haluatko lähteä paikan päälle Lontoon Emirates Stadiumille, kun Tykkimiehet isännöivät nousijajoukkue Watfordia 2. huhtikuuta? Ottelu on jälleen mestaruustaistelun kannalta elintärkeä, sillä lontoolaisilla ei ole varaa menettää arvokkaita sarjapisteitä tässäkään ottelussa. Guts lähettää yhden onnekkaan futisfanin yhdessä ystävänsä kanssa Lontoon Emirates Stadiumille 2. huhtikuuta!

Miten voin voittaa?

Arvontaan osallistuminen on todella helppoa. Lyömällä Gutsin sivuilla vetoa 12.02 – 21.02 välisenä aikana, saat yhden arpalipukkeen jokaista 10€ vetoa kohden. Arpalippujen määrää ei ole rajattu – mitä enemmän pelaat, sitä lähempänä on myös voittosi!

Gutsin sivuilta löydät kaikki suosikkilajisi sekä todella kattavan pelivalikoiman jokaiseen kohteeseen. Sivuston uniikki vedonlyöntialusta on kerännyt paljon kiitosta, ja tämän arvonnan myötä vedonlyönti on tehty entistäkin jännittävämmäksi!

Guts arpoo yhden onnekkaan voittajan 22. helmikuuta, joka pääsee yhdessä valitsemansa matkaseuralaisen kanssa Lontooseen.

Matkapaketti sisältää:

  • Lentoliput Lontooseen ja takaisin kahdelle hengelle
  • 3 yötä luksushotellissa
  • 2 Club Level business-luokan lippua Emirates stadionille
  • Pääsy Club Level -baareihin ja ravintoloihin ennen ottelua ja sen jälkeen
  • Ilmaisen juomatarjoilun ottelun puoliajalla
  • Muutamia lisäyllätyksiä

Aloita lippujen kerääminen jo tänään ja pääset jännittämään, kuka lähtee Lontooseen!

Pelaamaan


Joni