Voita aitioliput Karjala-turnaukseen!


unibet_small

Kauden 2015/2016 Euro Hockey Tour polkaistaan käyntiin viikon kuluttua Suomen Karjala-turnauksella. Mukana ovat totuttuun tapaan jälleen Suomen lisäksi Venäjä, Ruotsi ja Tsekki. Ruotsi on sekä Karjala-turnauksen että Euro Hockey Tourin hallitseva mestari, mutta Suomi haluaa palata voittokantaan tällä kaudella.

Hartwall Arenan jäällä nähdään jälleen Euroopassa pelaavien parhaimmisto, kun ainakin Suomi ja Venäjä lähtevät turnaukseen lähes parhailla mahdollisilla kokoonpanoilla. Karjala-turnauksen voittaja on juhlinut kahdella edelliskaudella myös koko turnauskiertueen voittoa, joten panokset ovat kovat heti kauden avausturnauksessa!

Miltä kuulostaisi lähteä katsomaan paikan päälle eurolätkän kovimpia nimiä? Unibet jakaa neljä hulppeaa aitiopakettia lätkäviikonloppuun, ja voittajat pääsevät maistamaan Unibetin VIP-henkeä!

Jaossa on kaksi pakettia sekä lauantaille että sunnuntaille. Voit siis nähdä joko Suomi vs Tsekki tai Suomi vs Ruotsi -ottelun. Molemmat ottelut ovat takuulla jännitystä täynnä. Lauantai-illan huumaa, vai perinteinen isänpäivän Ruotsi-ottelu?

Mukaan pääset osallistumalla Unibetin pokeri-kampanjaan, joka järjestetään halloweenin hengessä tulevana viikonloppuna. Kestääkö pokeripokkasi vai viekö halloweenin kauhut hymysi? Osallistuneiden kesken järjestetään arvonta, josta neljä onnekasta nappaa itselleen aitiopaketin.

Miten homma toimii?

Pääset osallistumaan arvontaan hyvin yksinkertaisesti. Rekisteröidy ensin pokeri-kampanjaan Unibetin sivuilla, jonka jälkeen voit siirtyä vaiheeseen kaksi. Tehtäväsi on pelata 5 kättä missä tahansa pokerin käteispelipöydässä 28.10. – 2.11.2015 välisenä aikana. Rekisteröitymisen ja pelaamisen jälkeen olet automaattisesti mukana arvonnassa.

Aitiopakettien arvonta järjestetään 4.11, ja tuurihaukoille ilmoitetaan voitosta henkilökohtaisesti.

Lähde mukaan kampanjaan ja voit päästä nauttimaan huippulätkästä sekä VIP-kohtelusta Hartwall Arenalle!

Osallistu kilpailuun ->


Joni