Veikkaa Valioliigaa ja voita miljoona euroa!


betsson_big

 

Englannin Valioliigassa pelataan tulevana viikonloppuna jälleen täysi 10 ottelun kierros. Lauantaina pelataan kahdeksan ottelua, joista kuusi on valikoitunut tämän viikon Betsson 6 -kilpailun kohteiksi

Mikä on Betsson 6?

Betsson lanseerasi Valioliigakauden alkamisen kunniaksi uuden Betsson 6 -kilpailun, jossa pelaajien tehtävänä on veikata oikein kuuden Valioliigaottelun lopputulos (tulosveto).

Kilpailuun osallistuminen on ilmaista kaikille, jotka ovat lyöneet vetoa vähintään 10 eurolla tämän viikon aikana Betssonin sivuilla. Mikäli pelaaja saa jokaisen kuuden ottelun tulosvedon oikein, palkitsee Betsson Valioliigatietäjän huikealla 1 000 000 euron voittopotilla!

Kohteet:

Leicester – Arsenal

Viime kevään ja tämän syksyn sensaatiojoukkue Leicester ei ole hävinnyt tällä kaudella vielä otteluakaan. Pystyykö Arsene Wengerin luotsaama Arsenal rikkomaan Leicesterin tuhkimotarinan? Leicesterin otteluissa on nähty paljon maaleja tällä kaudella, joten tästä ottelusta voidaan odottaa runsasmaalista ja tasaista.

Liverpool – Aston Villa

Surkeasti kautensa aloittaneet Liverpool ja Aston Villa kohtaavat Anfield Roadilla. Ottelu on Liverpoolin managerille Brendan Rodgersille jo pakkovoiton paikka, mutta joukkuetta on riivannut tehottomuus. Vähämaalinen tasatulos tuntuu hyvältä vaihtoehdolta tähän kamppailuun.

Manchester United – Sunderland

Vahvana kotijoukkueena tunnettu Manchester United saa kotikentällään vastaansa sarjajumbo Sunderlandin. Murskaako United huippuvireisen Anthony Martialin johdolla Sunderlandin?

Southampton – Swansea

Southampton avasi kautensa heikosti, mutta joukkue on sittemmin kohentanut otteitaan. Swansean alkukauden huippuvire on muuttunut viime viikkoina ailahteleviksi otteiksi, eikä sen tilanne ole helppo ottelun alla. Vähämaalinen kotivoitto tai tasatulos lienee todennäköisin lopputulema.

Stoke – Bournemouth

Ilman voittoja tarpova Stoke yrittää päätää kurjan alkukautensa nousijajoukkue Bournemouthin kustannuksella. Stoke tarvitsee tästä ottelusta kipeästi täyttä pistepottia, mutta Bournemouth on ollut vahva viime aikoina. Tasaväkinen lähtökohta povaa niukkamaalista tasatulosta.

Newcastle – Chelsea

Varjojen mailla vaeltava Newcastle saa kotikentällään vastaansa hallitsevan mestarin Chelsean. Vierasjoukkue on nousukunnossa, eikä sillä pitäisi olla ongelmia ottaa tästä ottelusta selkeää voittoa. 0-2 vierasvoitto kuulostaa todennäköiseltä lopputulokselta.

Oletko todellinen Valioliigatietäjä? Osutko usein tulosvedoissa? Nyt voit hyödyntää taitojasi uudessa Betssonin kilpailussa! Pelaajien tehtävä on hoitaa homma kentällä, mutta sinun tulee tietää oikein jokaisen ottelun tulos. Pystytkö sinä nappaamaan huikean miljoonan euron potin itsellesi?

Osallistu kilpailuun!


Joni