Veikkaa Super Bowlin tapahtumia – voita 3000€


veikkaa super bowlia voita 5000 euroa

Historiallinen 50. Super Bowl lähestyy jo kovaa vauhtia. Amerikkalaisen jalkapalloilun kuningassarja NFL huipentuu tulevana sunnuntaina ikimuistoiseen Super Bowliin, jossa kohtaavat tällä kertaa Carolina Panthers ja Denver Broncos. Joukkueista Carolina ei ole voittanut koskaan himoittua pystiä ja Denverinkin edellisestä Super Bowl -mestaruudesta on aikaa jo 17 vuotta. Edellisen kerran Broncos juhli mestaruutta kaudella 1998/1999.

Tänä vuonna Super Bowl pelataan aurinkoisessa Kaliforniassa, jonka asukkaat rakastavat huippu-urheilua. Odotettavissa onkin loistavaa säätä, mahtavaa tunnelmaa ja huippujännittävää laatufutista!

Osallistu kilpailuun – voita 3000€

Vedonlyöntiyhtiö NordicBet on koko viikon ajan tiiviisti mukana Super Bowl -huumassa, jonka kunniaksi se järjestää myös mahtavan kilpailun, jonka voittaja kuittaa itselleen 3000€ riihikuivaa käteistä! Voit voittaa yhden hulppeista palkinnoista, kun sijoitut kymmenen parhaan kilpailijan joukkoon. Päästäksesi mukaan kilpailuun, sinun tulee tehdä vähintään 10 euron veto Super Bowlista. Tee vielä tämän jälkeen veikkauksesi ottelun tapahtumista, jotka näet NordicBetin kampanjasivulla.

Tässä kilpailussa testataan sekä urheilu- että vedonlyöntitietämyksesi. Jos osut oikeaan, voit voittaa itsellesi 3000 euron käteisrahapotin. Saat joka tapauksessa 10 ilmaiskierrosta, vaikka voittopotti ei osuisikaan kohdallesi!

Pelaajat, jotka sijoittuvat kilpailussa 10 parhaan joukkoon, voittavat palkintotaulukon mukaisen palkinnon. Mikäli useamman pelaajan välillä on tasatilanne, voittajan ratkaisee se, kumman veikkaus ottelun kokonaispistemäärästä on lähempänä.

Voit lähettää veikkauksesi ottelun tapahtumista aina ottelun alkuun (8. helmikuuta 01:30) saakka.

Osallistu kilpailuun, näytä tietämyksesi ja voit olla 3000€ euroa rikkaampi!

Osallistu


Joni