Veikkaa perjantain Liiga-otteluita ja voita 10 000 euroa!


comeon

Huippujännittävä Liiga-kausi alkaa tänään. Avauskierroksella nähdään seitsemän ottelun kierros, kun sarjan 15:sta joukkueesta tulessa on peräti 14. Syksy onkin jääkiekon ystävien kulta-aikaa, mutta myös vedonlyöjät ovat takuulla innoissaan Suomen kenties suosituimman urheilusarjan alkamisesta.

Perjantain ottelukierros tarjoaakin paljon mielenkiintoista pelattavaa, sillä joukkueiden voimasuhteet eivät ole vielä täysin tiedossa. Monet joukkueista kuten HPK ja KooKoo ovat uusiutuneet kesän aikana rajusti, joten avauskierroksella voidaan nähdä yllättäviäkin lopputuloksia.

Avauskierroksen mielenkiintoisimmat ottelut käydään jälleen paikallisvihollisten kesken, kun jaossa on sekä pääkaupunkiseudun että Tampereen herruus. Lukko ja Ässät kamppailevat sen sijaan Satakunnan kunniasta, joten perjantain avauskierros tarjoaa lukuisia huippujännittäviä kamppailuja.

Oletko mielestäsi Liiga-tietäjä? Rakastatko isoja combo-vetoja? Voit osoittaa kykysi ComeOn -vedonlyöntisivuston kauden avajaiskilpailussa, jossa on jaossa hulppea 10 000 euron voittopotti!

Miten voin voittaa jättipotin?

Voit osallistua kilpailuun betsaamalla kaikkia Liigan otteluita Comeonin sivuilla. Lyö 7-fold 1X2 vetolappu, johon sisällytät jokaisen perjantain Liiga-ottelun. Lapun minimipanos on 10€, mikä nostaa mahdollisen voittosi huimiin lukemiin! Mikäli lappusi osuu, nappaat normaalin voiton ohella mahtavan 10 000 euron jättipotin.

Jos seitsemän oikein rivejä löytyy useampia, jaetaan voittopotti tasaisesti oikein vastanneiden kesken.

Oletko Liiga-kiekon ykkösbetsaaja? Todista se ComeOnin sivuilla!


Joni