Veikkaa Mestarien liigan tuloksia – voita muhkea jackpot


nordicbet_rec

Jalkapallon Mestarien liiga jatkuu tällä viikolla neljännen ottelukierroksen huippujännittävillä otteluilla. Kolmannella kierroksella kohdanneet joukkueet kohtaavat tiistain ja keskiviikon otteluissa uudemman kerran – tällä kertaa toisen joukkueen kotiluolassa.

Nyt voit hyödyntää Mestarien liigan tietämystäsi NordicBetin mahtavassa Champions 7 -kilpailussa, jossa on jaossa jokaisella Mestarien liigan otteluviikolla kaksi mahtavaa jättipottia! Tehtäväsi on veikata 7 ottelun 1X2-lopputulos oikein, ja osumalla oikein voitat mahtavan jackpotin itsellesi! Oikein veikannut pelaaja voittaa vähintään 4000 euron potin, mutta voittopotti voi olla kilpailuviikosta riippuen suurempikin.

Miten voin osallistua kilpailuun?

Champions 7 on ilmainen kilpailu kaikille. Mikäli haluat kuitenkin voittaa jackpotin, tulee sinun lyödä vähintään 7 vetoa edellisen 7 päivän aikana NordicBetin sivuilla. Kun olet lyönyt vedot, voit osallistua Mestarien liigan otteluviikoilla järjestettäviin turnauksiin, jotka löydät NordicBetin kampanjasivuilta.

Veikkaamalla jokaisen 7 ottelun tuloksen oikein – voitat jackpotin. Mikäli oikein vastanneita pelaajia on useampi – voittopotti jaetaan oikein vastanneiden kesken. Jackpot on tietenkin kilpailun päätavoite, mutta myös 6/7 oikein veikanneet pelaajat palkitaan 20€ bonusrahalla!

Champions 7-ottelut 3.11

 1. Borussia Mönchengladbach – Juventus
 2. Benfica – Galatasaray
 3. Manchester United – CSKA Moskova
 4. PSV – Wolfsburg
 5. Real Madrid – PSG
 6. Sevilla – Manchester City
 7. Shakhtar Donetsk – Malmö

Champions 7-ottelut 4.11

 1. Bayern Munchen – Arsenal
 2. Chelsea – Dynamo Kiev
 3. Gent – Valencia
 4. Lyon – Zenit
 5. Maccabi Tel Aviv – Porto
 6. Olympiakos – Dinamo Zagreb
 7. Roma – Leverkusen

Ovatko kotijoukkueet tälläkin kilpailuviikolla vahvoilla? Vierasmatkat Euroopan sisällä eivät ole yhdellekään joukkueelle helppoja, joten kotivoittoiset rivit eivät tulisi yllätyksenä tälläkään kilpailuviikolla.

Oletko sinä tämän viikon Mestarien liigan tietäjä? Iske rivisi sisään ja jätä jossittelut muille!

Osallistu kilpailuun!


Joni