Veikkaa Mestarien liigaa ja voita Jackpot


nordicbet_small

Jalkapallon Mestarien liigan karsintojen ratkaiseva playoff-kierros pyörähtää käyntiin ensi tiistaina 18. elokuuta. Nordicbetin tuoreessa Champions 7 -kilpailussa on jaossa jokaisella Mestarien liigan peliviikolla hulppea Jackpot, joka on ensi viikolla 6000€ arvoinen.

Mikä on Champions 7?

Kilpailun ideana on ruksia Nordicbetin kilpailukuponkiin 1X2 -merkki seitsemään Mestarien liigan otteluun. Mikäli olet ainoa seitsemän oikein veikannut pelaaja, voitat koko Jackpotin itsellesi! Myös kuudella oikein saat palkintotaulukon mukaisen palkintosumman.

Champions 7 -turnaus tarjoaa karsintojen ajan seitsemän ottelua viikossa, mutta lohkovaiheessa kilpailu järjestetään sekä tiistaisin että keskiviikkoisin.

Jackpot nousi viime viikon 4000€ eurosta 6000€ euroon, sillä yksikään pelaaja ei saanut täysin oikeaa riviä. Jackpotille ei ole ylärajaa, joten se nousee joka viikko, mikäli seitsemän oikein tulosta ei löydy.

Champions 7 on avoinna kaikille. Jos et ole Nordicbetin asiakas voit myös ottaa osaa kampanjaan, mutta vain asiakkaat, jotka ovat lyöneet vähintään 7 vetoa viimeisen 7 päivän aikana, voivat voittaa Jackpotin.

Ensi viikon ottelut:

BATE – Partizan

Lazio – Bayern Leverkusen

Manchester United – Club Brugge

Sporting – CSKA Moskova

Celtic – Malmö

Rapid Wien – Shakhtar Donetsk

Valencia – Monaco

Jätä veikkauksesi tiistaihin 18.8 kello 21:45 mennessä, ja olet mukana taistelemassa 6000€ jackpotista.

Nordicbet tarjoaa huippu-urheilusarjojen käynnistymisen kunniaksi rajoitetun ajan talletuksen triplauksen 100€ asti. Tallettamalla 100€, saat siis peräti 300€ pelirahaa!

Osallistu Nordicbetin sivuilla!


Joni