Veikkaa Karjala-turnauksen lopputulokset ja voita 1000 euroa


nordicbet_big

Jääkiekon Euro Hockey Tourin ensimmäinen turnaus käynnistyy kuluvan viikon torstaina. Tutut maat Suomi, Venäjä, Ruotsi ja Tsekki kohtaavat Helsingin Karjala-turnauksessa, jonka voittaja on vienyt kahdella edelliskaudella myös koko Euro Hockey Tourin mestaruuden.

Jännitystä on luvassa takuulla jälleen rutkasti ja lisäjännitystä turnaukseen saat NordicBetin kilpailussa, josta voit voittaa itsellesi 1000 euron käteispotin! Tehtäväsi on veikata kuuden turnausottelun lopputulokset, sekä Leijonien maalimäärä Karjala-turnauksessa.

Viime vuonna Suomi kaatoi Karjala-turnauksessa Venäjän ja Tsekin, mutta turnauksen voittaja Ruotsi oli Suomelle liikaa perinteisessä sunnuntaiottelussa. Turnaus on järjestetty 20 kertaa, joista Suomi on voittanut peräti 11. Jatkaako Suomi upeaa saldoaan myös tämän vuoden turnauksessa?

Tarjolla on jälleen mahtava kattaus, kun eurolätkän parhaat kohtaavat Hartwall Arenalla.

Osallistut kilpailuun näin:

 • Tee veikkauksesi kuudesta Karjala-turnauksen ottelun lopputuloksesta
 • Veikkaa, kuinka monta maalia Leijonat iskee turnauksessa
 • Syötä NordicBetille rekisteröity sähköpostisi NordicBetin kampanjasivulla
 • Lyö Suomi – Venäjä ottelusta vetoa vähintään 10 eurolla ja olet mukana kilpailussa
 • Jännitä otteluiden lopputuloksia!
 • Veikkaukset tulee lähettää ennen ensimmäisen pelin alkua 05.11.2015 klo 18.30 (Suomi–Venäjä)

Voit osallistua kilpailuun vain yhdellä rivillä, joten pohdi otteluiden lopputulokset tarkkaan, sillä kilpailu tulee olemaan äärimmäisen kovaa! Itse kilpailuun osallistuminen on ilmaista, kunhan olet lyönyt 10€ vedon Suomi – Venäjä otteluun.

Palkinnot

NordicBet jakaa kilpailun viidelle parhaalle osallistujalle käteisrahapotit. Tasapelitilanteessa maalimääräveikkaus ratkaisee sijoitukset.

 1. 1000€ käteispotti
 2. 500€ käteispotti
 3. 300€ käteispotti
 4. 100€ käteispotti
 5. 100€ käteispotti

Oletko lätkätietäjä? Ovatko Euro Hockey Tourin ottelut mielestäsi helposti ennakoitavissa? Hyödynnä tietämyksesi ja voit olla 1000€ rikkaampi!

Osallistu kilpailuun ->


Joni