Veikkaa 6 oikein ja voita miljoona!


betsson_big

Englannin Valioliiga on ollut käynnissä jo parin viikon ajan. Tulevana viikonloppuna pelataan jälleen täysi kierros, kun otteluita on lauantain ja sunnuntain lisäksi vielä maanantainakin.

Betssonin uudessa Betsson 6 -kilpailussa voit muuttaa elämäsi kerta heitolla Valioliigatietämyksen avulla. Veikkaamalla oikein kuuden Valioliigaottelun lopputuloksen, voitat 1 000 000 euroa käteistä!

Tällä viikolla kupongilla ovat seuraavat ottelut:

1. Manchester United – Newcastle (Tulosveikkaus 2-0)

Kahdella voitolla Valioliigakauden avannut Manchester United kohtaa Newcastlen. Vierasjoukkue on voittanut viimeisen 43 vuoden aikana ainoastaan kertaalleen Unitedin kotipyhätössä, joten avauskohteen todennäköisin tulos on useamman maalin kotivoitto.

2. Crystal Palace – Aston Villa (Tulosveikkaus 2-2)

Sekä Palace että Villa ovat avanneet kautensa yhdellä voitolla ja yhdellä tappiolla. Palacella oli viime kaudella suuria ongelmia kotikentällään, ja Villa-miehistö on ollut lontoolaisille todella hankala vastustaja viime vuosina. Tämä kohde tuntuu etukäteen todella tasaväkiseltä, joten tasapelitulos ei olisi yllätys.

3. Leicester – Tottenham (Tulosveikkaus 2-2)

Leicester on avannut kautensa kahdella voitolla, kun taas Tottenham on ollut avauskierroksilla vaisu. Vierasjoukkueen materiaali on kovempi, mutta Leicester on osoittanut olevansa kelpo Valioliigajoukkue. Ennakoitavissa on tasaväkinen kamppailu, jossa maalimäärät nousevat isoiksi.

4. Norwich – Stoke (Tulosveikkaus 0-1)

Sarjanousija Norwich isännöi viime kaudella yhdeksänneksi sijoittunutta Stokea. Vierasjoukkue on jälleen vahvistunut kesän aikana, eikä se tule päästämään sarjanousijaa helpolla. Odotettavissa on aiempien kohtaamisten tapaan vähämaalinen ja tasaväkinen ottelu. Tasapeli ja vierasvoitto tuntuvat todennäköisimmiltä tuloksilta.
5. Sunderland – Swansea (Tulosveikkaus 1-2)

Kotijoukkue Sunderland on esiintynyt tähän mennessä todella heikosti. Swansea sen sijaan tasasi pisteet hallitsevan mestarin Chelsean kanssa, ja viime kierroksella walesilaiset nappasivat 2-0 kotivoiton Newcastlesta. Tähän kohteeseen suosittelemme niukkamaalista vierasvoittoa.

6. West Ham – Bournemouth (Tulosveikkaus 2-1)

Sarjanousija Bournemouth yrittää haastaa lontoolaisjoukkue West Hamia. Kotijoukkue kaatoi avauskierroksella Arsenalin, mutta viime kierroksella joukkue kärsi 1-2 kotitappion Leicesterille. Sarjanousija Bournemouth on avannut kautensa kahdella tappiolla, eikä sille voi povata voittoa tästäkään ottelusta. Vähämaalinen kotivoitto on lähellä.

Kilpailuun osallistuminen on ilmaista pelaajille, jotka ovat lyöneet tällä viikolla vähintään 10 eurolla vetoa Betssonin sivuilla.

Osallistu kilpailuun ja taistele miljoonan euron päävoitosta!


Joni