Uudistunut NordicBet triplaa ensitalletuksesi


NordicBet tarjoaa upean mahdollisuuden triplata voittomahdollisuutesi avaamalla pelitilin ja 15 euron talletuksella. NordicBet kasino antaa uusille asiakkailleen ensimmäisestä talletuksesta huikean 200% talletusbonuksen aina 200 euroon asti. Tämä tarkoittaa että vain 15 euron talletuksella voit saada 45 euroa pelirahaa !

NordicBetiltä löytyvät kertoimet kaikkiin maailman huippuliigoihin, minkä lisäksi vedonlyöminen myös paikallisten suosikkijoukkueiden peleistä on mahdollista! Paikallisjoukkueiden vedonlyöntimahdollisuudet ulottuvat jalkapallossa neljänteen divisioonaan ja jääkiekossa ykkösdivisioonaan asti – missä päin Suomea sitten asutkin.

NordicBetin uudistunut sivusto tarjoaa 400% enemmän live-vedonlyöntimahdollisuuksia ja yli 2500 huipputason livestream-ottelua kuukaudesta. NordicBetin kautta voit katsoa urheilua laidasta laitaan – La Ligasta Bundesliigaan, ja KHL:stä jääkiekon Mestareiden liigaan.

Huomioittehan että tarjous koskee vain uusia asiakkaita Suomessa, ja bonussumma tulee kierrättää vähintään 30 päivän sisällä sen saamisesta. Lisätietoja tarjouksen säännöistä ja ehdoista löytyy NordicBetin sivuilta.


Voittajat.eu