US Openin rahat takaisin -tarjous


unibet_small

Tenniskauden neljäs Grand Slam -turnaus US Open käynnistyy 31. elokuuta. Miesten turnauksen hallitseva mestari on Marin Cilic. Maailmanlistan ykköspelaaja Novak Djokovic on kuitenkin jälleen turnauksen ykkössuosikki, mutta serbi on voittanut turnauksen vain kerran aikaisemmin.

Kenties kaikkien aikojen tennispelaaja Roger Federer on päässyt jo kunnioitettavaan 34-vuoden ikään, ja sveitsiläinen on valloittanut US Openin uransa aikana peräti viidesti.

Turnauksen kova pelialusta sopii etenkin hyville syöttäjille, joten kovasyöttöiset pelaajat Cilic, Milos Raonic ja John Isner viihtyvät tällä alustalla mainiosti. Yllättäjillekin on siis jälleen sijaa, vaikka Djokovic onkin maailmanlistan ylivoimainen ykköspelaaja.

Unibet tarjoaa US Openiin jälleen rahat takaisin -tarjouksen, mikäli Federer voittaa turnauksen. Veikkaamalla esimerkiksi Novak Djokovicin mestaruutta, saat siis rahasi takaisin Federerin mestaruudella!

Miten homma toimii?

  • Lyö ennen turnauksen alkamista (31.8) 50€ voittajaveto miesten turnauksen mestarista
  • Panokset palautetaan 50€ asti, mikäli Federer voittaa turnauksen
  • Palautus on käytössä sekä yksittäis- että yhdistelmävedoissa
  • Palautusta ei tarvitse kierrättää, vaan sen voi kotiuttaa heti

Unibet on muutoinkin todella vahvasti mukana Grand Slam-huumassa. Näet jokaisen turnauksen ottelun suorana lähetyksenä Unibet TV:stä, joten huippuottelut eivät takuulla jää väliin!

Unibetin livevedonlyönti tennikseen on myös markkinoiden huippua, sillä voit betsata esimerkiksi yksittäisen pisteen voittajaa. Unibet TV ja livevedonlyönti onkin ultimaattinen vedonlyöjän paketti tenniksen huipputurnauksiin.

Uutena asiakkaana saat lisäksi 100€ talletusbonuksen, sekä 10€ riskittömän mobiilivedon. Unibet on laskenut bonuksensa kierrätysvaatimuksen neljään, mikä helpottaa bonuksen kierrättämistä entisestään!

Lunasta rahat takaisin -tarjous Unibetin sivuilla!


Joni