Unibetillä yli 50,000€ voitettavana maaliskuun aikana


Unibet juhlii maaliskuun aikana pokeriohjelmiston vuosipäivää ja jakaa yli 50,000€ arvosta palkintoja pokerinpelaajille sen kunniaksi.

unibet_poker_birthday

Miten kampanja sitten toimii? Arvonnassa on kolme askelta:

1. Palkintoja jaetaan sattumanvaraisesti kaikille käteispelaajille koko maaliskuun ajan.
2. Voittaaksesi palkinnon sinun on siis pelattava käteispeliä, joka on sattumanvaraisesti valittu palkintojenjakoon mukaan. Jos satut istumaan pöydässä joka kuuluu palkintojen jakoon, tulet näkemään asiasta erikseen ilmoittavan animaation.
3. Mikäli pöytäsi on valittu mukaan palkintojen jakoon (Price Drop), niin kaikki pelaajat tässä pöydässä saavat saman palkinnon.

Lisätietoa palkinnoista

Palkintojen jakoon otetaan mukaan yhteensä 442 käteispelipöytää aikavälillä 1.3-31.3.2015. Tässä kampanjassa on jaossa yli 2500 palkintoja, joiden yhteisarvo on huikeat 50,000€. Voit voittaa mm. käteispeli- ja turnauslippuja, erikois-avatareja sekä ilmaisia betsejä tai kierroksia sekä vedonlyöntiin että kasinolle.

Palkinnot voit tarkastaa maaliskuun ensimmäisestä päivästä lähtien Pokeriaulan ”Price Drop”-ikonista. Kun klikkaat ikonia, nään päivittäiset palkinnot sekä pöydät jotka kuuluvat arvontaan. Palkinnot kannattaakin tarkistaa jokaisena päivänä!


Voittajat.eu