Unibet | Spring Break -sporttimatkalle lippuja arvonnassa!


Voi pojat minkä kisan Unibet pistikään pystyyn! Nyt voit voittaa Spring Break -sporttimatkan Amerikan auringon alle. Tsekkaa lisäinfot ja kokeile onneasi!

Kyllähän Suomen talvi parhaimmillaan on mukavaa aikaa. Harmittavan harvoin talvi kuitenkaan näyttää parhaita puoliaan ja suurin osa alkuvuodesta menee synkistellessä ja kesästä haaveillessa. Mutta entäpä jos tällä kertaa haaveista voisi tulla totta? Entäpä jos pääsisit viikoksi Miamin auringon alle? Entäpä jos matkaan sisältyisi myös liput NHL- ja NBA –otteluihin?

Oikein arvasit. Unibet on jälleen käynnistänyt käsittämättömän houkuttelevan kampanjan. Palkintona on toden tosiaan matka Miamiin itse Tiki Tikkasen kanssa. 5€ sijoituksella voit voittaa matkan itsellesi ja kaverillesi. Kiinnostaako upeat hiekkarannat, paahtava aurinko sekä NHL- ja NBA -otteluiden seuraaminen paikan päältä?

Tsekkaa alta lisätiedot huikeasta kampanjasta ja kevääsi voi alkaa tänä vuonna poikkeuksellisen tyylikkäästi.

Näin osallistut arvontaan

Kilpailuun osallistuminen on todella helppoa eikä se vaadi kovin suurta rahallista sijoitusta pelaajalta.

1. Kirjaudu sisään pelitilillesi.
2. Rekisteröidy mukaan kampanjan sivulta.
3. Iske jääkiekon liiga tai NHL-kohteisiin min. 5€ veto.
4. Tienaat yhden arpalipun jokaisesta 5€ vedosta.

Asettamasi vedon ei tarvitse olla kertaveto, vaan riittää, että kyseisen kampanjaviikon aikana asetat 5€ vetoja kotimaisen liigan tai NHL –kohteisiin. Vetojen minimikerroin on 1,5 ja voit tehdä vedot ennakko- tai livevetona. Järjestelmävedot eivät ole mukana kampanjassa.

Kampanja on jaettu kahteen viikon mittaiseen osaan. Ensimmäinen osa on aikavälillä 27. tammikuuta – 2. helmikuuta ja toinen 3. helmikuuta – 10. helmikuuta. Voit ansaita kummankin viikon arvontaan niin monta arpalippua kun haluat. Arpaliput kuitenkin nollautuvat kampanjaviikkojen välissä. Pidä siis huoli, että pääset osallistumaan myös jälkimmäisen viikon arvontaan. Näitä palkintoja ei nimittäin kukaan täysijärkinen halua missata, voi pojat!

Palkinto

Palkinto on yksi alkuvuoden parhaista. Kampanjassa arvotaan 4 kappaletta matkapakettaja Miamiin 6. maaliskuuta – 11. maaliskuuta. Jokainen voittaja saa myös ottaa mukaansa itse valitsemansa seuralaisen, joten huikeat kokemukset pääsee jakamaan jonkun läheisen ihmisen kanssa.

Matkalle lähtee mukaan Team Unibetin oma reissuisäntä Esa ”Tiki” Tikkanen. Tiki on yksi Suomen menestyneimmistä ja värikkäimmistä kiekkolegendoista. Herra ehti voittaa urallaan viisi kertaa Stanley Cupin sekä kerätä mitaleja Olympia- ja MM-kisoista. Pelitaitojen lisäksi Tiki tuli tunnetuksi lennokkaista jutuistaan niin kaukalossa kuin sen ulkopuolellakin. Matkalla siis tuskin ehtii tylsää tulemaan, siitä pitää huolen Esa Tikkanen.

Palkintomatkalla voittajat pääsevät katsomaan maailman kovimpien liigojen otteluita. Ohjelmaan kuuluu kahden NHL –ottelun seuraaminen paikan päältä ja yhden NBA –ottelun:

• NHL: Florida Panthers – Minnesota Wild
• NHL: Florida Panthers – Minnesota Wild
• NBA: Miami Heat – Charlotte Hornets

Etenkin NHL –matsit tulevat olemaan mielenkiintoisia seurata Esa Tikkasen kanssa. Suomalaisväriä tullaan katsomon lisäksi näkemään myös kaukalossa. Florida Panthersin joukkueessa pelaa nimittäin Aleksander Barkov ja Jussi Jokinen. Minnesota Wild puolestaan on varsinainen suomalaisjoukkue, sillä joukkuetta kipparoi Mikko Koivu. Joukkueessa pelaa myös Erik Haula ja huikeassa vedossa oleva Mikael Granlund. Pääset siis todistamaan todella jännittävää suomalaisten kohtaamista maailman kovimmassa jääkiekkoliigassa.

Mahtavien urheiluelämyksien lisäksi pääsevät voittajat nauttimaan huikeista puitteista. Amerikassa kaikki on isoa ja myös palkintomatkat pitävä sisällään kaiken tarvittavan mahtavaan lomaan. Paketti sisältää:

• Lentoliput kahdelle Miamiin ja takaisin.
• Kuljetukset lentokentältä hotelliin ja takaisin.
• 5 vuorokauden majoitukset hotellissa kahden hengen huoneessa.
• Aamiaiset kahdelle hotellissa.
• Pakollinen matkalaukun kantomaksu.
• Pääsyliput edellä mainittuihin otteluihin.
• Kuljetukset hotelli-Hockey Hall of Fame, bussi käytössä 4h.

Eikö kuulosta loistavalta matkalta? Niin meistäkin. Neljä onnekasta pelaajaa matkan voittaa joka tapauksessa, joten miksi et ilmoittautuisi potentiaaliseksi voittajaksi? Se ei suuria tekoja tai rahoja vaadi.

Vedonlyöntisivustoja on monenlaisia, mutta harva niistä on hyvä hyvä kuin Unibet. Klikkaa itsesi alta kasinon sivuille ja aloita iloitseminen!

Tästä Unibetille!


Voittajat.eu