Tehostetut kertoimet ja EA-pelipaketti Unibetilta


Unibet

Joulu on tunnetusti odottamisen aikaa, eikä joululahjojen avaamista malttaisi millään odottaa jouluaattoon asti. Unibetilla joulu on sentään joka päivä, kun sivuston joulukalenterista paljastuu päivittäin toinen toistaan mahtavampia yllätyksiä!

Tänään tarjolla on tehostetut kertoimet Mestarien liigaan sekä EA Sportsin pelipaketti innoikkaille videopelifaneille. Mestarien liigassa ratkotaan tiistain ja keskiviikon aikana viimeiset jatkopaikat. Tänään tulessa ovat mm. Real Madrid, PSG ja Manchester City. Eurooppalaisen seurajalkapalloilun tähtijoukkueet ovat kiistattomia ennakkosuosikkeja myös tämän illan otteluissa. Unibet tarjoaa suurjoukkueiden tiistain otteluihin huippukertoimet, joita korkeampia et löydä miltään muulta vedonlyöntisivustolta tänään!

Real Madrid, PSG ja Manchester City ovat kaikki varmistaneet jo jatkopaikkansa. Jokainen näistä jättiläisistä tavoittelee kuitenkin edelleen lohkovoittoa, joten ilman panoksia suurjoukkueet eivät ole lohkojen päätösotteluissakaan.

Lyö supertripla – voita EA Sportsin pelipaketti

Iske samalle lapulle Real Madridin, PSG:n ja Manchester Cityn voitot – ja voit napata itsellesi EA Sportsin upean pelipaketin. Pelipaketti sisältää seuraavat pelit: NHL16, FIFA16, Madden NFL 16 & NBA Live 16. Tämä pelipaketti on jokaista itseään kunnioittavan poikamiehen unelmakombo! Yhteensä paketin arvo on yli 200€. Samalla saat lyödä supertriplan mahtavan muhkealla kertoimella, joka kohottaa osuessaan joulukassaasi mukavasti!

Valitse Unibetin vedonlyöntivalikoimasta ”tehostetut kertoimet” ja saat markkinoiden korkeimmat kertoimet Real Madridin, PSG:n ja Manchester Cityn voitoille.

Unibetin joulukalenteri tarjoaa jouluun asti huipputarjouksia. Nappaa ilmaiskierroksia, bonuksia sekä mahtavia etuja aina jouluaattoon asti!

Lunasta tarjoukset!


Joni