Rizkillä on synttärit: etuja, rahapalkintoja, arvontoja, kisoja ja viikon peli!


Rizkillä jatkuu hulinat ja nyt juhlitaan kunnolla. Tänä tostaina onkin Rizkin 1-vuotissyntymäpäivät ja tällä viikolla on myös vanhat tutut Rizk Race -kisat käynnissä. Rahapalkinot nousevat satoihin euroihin ja viikon pelikin on julkaistu! Pysy siis menossa mukana, niin et menetä hyviä etuja ja rahakkaita palkintoja!

holmes stolen

Viikon peli – Holmes and the Stolen Stones

Viime viikolla Rizk suositteli Vikings Go Berzerk -peliä joulueherkkujen jälkiruuaksi. Viikingit ovat jo historiaa ja kuuluvatkin täten edelliseen vuoteen, sillä tämän viikon peli on Holmes and the Stolen Stones! Kyseinen peliautomaatti onkin upean Yggdrasil-pelitalon kädenjälkeä!

Holmes and the Stolen Stones matkaa sumuiseen suurkaupunkiin Lontooseen, jossa rikosmysteerit odottavat pelaajan pähkäilyjä. Pelin päähahmo on tietenkin mikäs muukaan kuin vanha sankari salapoliisi Sherlock Holmes. Arthur Conan Doylen luoma aito ja todella nerokas etsivä ei varmasti menetä hohtoaan vuosienkaan saatossa, joten se onkin mitä mainio kolikkopelin kanssa.

Pelissä on yhteensä viisi erikokoista progressiivista jackpottia, mikä tekeekin sen ison voiton mahdollisuudesta hyvin houkuttelevan. Jackpotin pystyykin voittamaan keräämällä esimerkiksi ne viisi timanttia. Skatteri-symbolina toimii tälläkertaa ”avaimenreikä”. Skatteri-symboleilla noudat sitten niitä paljon haluttuja ilmaiskierroksia ja parhaimmillaan jopa kaikki 10 000 kolikkoa. Kannattaa muistaa myös, että ilmaiskierrosten voitot kolminkertaistetaan automaattisesti. Jännittävä Warehouse-bonuspeli starttaa myöskin Skatteri-symbolien avulla.

Pelin tarkemmat infot

Tässä pelissä on viisi rullaa, kolme riviä, ja jopa huimat 20 pelilinjaa. Panoskoon jokaisen sopii valita ihan itse omalle lompakolle sopivaksi. Pelin kuvitukset ovat todella viihdyttävän hyvät, ja äänet kannattaa jättää päälle. Holmes and the Stolen Stones -slotti on upea elämys pelinä ja nyt jos milloin sinullakin on mahdollisuus upottaa kyntesi isoihin voittoihin, joten tämä on loistava valinta vuoden ensimmäiseksi viikon peliksi.

Tästä Rizkille pelailemaan!

rizkrace

Rizk Race jatkuu ja 7777€ viikkopalkinnot

Rizk Race on saavuttanut koko syksyn aikana huiman suosion. Tästä kiitoksena Rizk halusi tehdä rallikilpailusta vieläkin muhkeamman palkintopottien puolesta, joten nyt he ylpeänä esittelevätkin uuden Rizk Racen! Tässä kisassa kannattaa kruisailla ihan eturiviin, sillä palkintopotti on valtavat 7777 euroa, sekä siihen päälle saat ison kasan cashback- ja tuplanopeusmerkkejä.

Aiemmista Rizk Race -kilpailuista kaikki tutut säännöt ovat voimassa. Pistetaulukko päivittyy reaaliajassa ja viikon lopuksi kaikista eniten pisteitä kerännyt pelaaja voittaa palkinto numero ykkösen. Rizk Race -pisteitä kertyy joka kerta, kun pelaaja nousee uudelle tasolle. Lisäksi pisteitä pystyy voittamaaa palkinnoksi Wheel of Rizkistä, joten mitä enemmän pelaat, sitä enemmän kasvatat voittomahdollisuuksiasi!

Miten rahapalkinnot sitten jaetaan?

Rahapalkinnot

SIJA RAHAPALKINTO
1 777€
2 450€
3 200€
4 100€
5 80€
6 60€
8 40€
9 30€
10 25€
11-50 20€
51-100  17€
101-150  15€
151-200  12€
201-250  10€

 

Sija –   Ilmaiskierrospalkinto
251 – 500 – 60 ilmaiskierrosta
501 – 750 – 30 ilmaiskierrosta
751 – 890 – 10 ilmaiskierrosta

rizk barthday

1000 voittajaa joka päivä

Nyt on kakun aika. Yksi kynttilä loistaa kakussa ja sitä saamme ylpeänä juhlistaa Rizkin kanssa. Rizkin julkaisemisesta on kulunut siis jo melkein vuosi! Aika tosiaan rientää, kun sinulla on hauskaa. Rizk Casino palkitsee tästä hyvästä synttäreiden kunniaksi pelaajansa ja tätä päivää he saavat juhliakin tyylillä. He antavat
nimittäin nyt 1000 syntymäpäivälahjaa, joka sisältää oikeaa rahaa ja ilmaisia kierroksia ihan joka ikiselle päivälle.
 
Torstaina 5. tammikuuta klo 12:00 23:59 saakka – perjantaina 13. tammikuuta (CET), he aikovat juhlia antamalla 1,000 synttärilahjaa
 

Miten homma oikein toimii?

 
Kun pelaaja nostaa tasoaan, hän saa yhden pääsyn arvontaan päivittäin. Mitä enemmän tasoja kertyy, sitä paremmat ovat tsäänssit voittaa näitä upeita palkintoja. Sitten 1000 lippua jaetaan ja kyseiset voittajat saavat lahjan, joka juhlistaa Rizkin ensimmäistä syntymäpäivää! Nämä palkinnot vaihtelevat 25 ilmaiskierrosta jopa 100€ ilmaiseen rahaan. Koko palkintopotin ja lisätietoa kaikista meneillä olevista kampanjoista näet Rizkin sivuilta alta:

Tästä Rizkille!


Voittajat.eu