Riskitön veto Supersunnuntaille


betsson_big

Betssonin Supersunnuntait ovat jälleen täällä! Sunnuntai on tavallisesti hyvin vilkas urheilupäivä, etenkin syys- ja talvikaudella. Tänäkin sunnuntaina pelataan lukuisia otteluita mm. Englannin, Espanjan ja Suomen pääsarjoissa. Betsson tarjoaa jokaisena sunnuntaina yhden 5€ riskittömän vedon, mikäli olet lyönyt vetoa aiemmin viikolla vähintään 5€ arvosta.

Miten saan riskittömän?

Lyömällä vähintään yhden 5€ vedon johonkin urheilutapahtumaan viikon aikana, saat sunnuntaina yhden 5€ riskittömän Live-vedon. Betsson valitsee jokaiselle viikolle ottelun, johon saat riskittömän vetosi. Voit tarkistaa kunkin viikon kampanjaottelun Betssonin sivuilta.

Lyödessäsi 5€ riskittömän Live-vedon valikoituun otteluun, sinun tulee ruksia vetovalikosta sininen ruudu, jonka jälkeen vetosi on riskitön.

Tämän sunnuntain kampanjaotteluna on Italian Serie A:n mielenkiintoinen kamppailu Internazionale – Fiorentina. Milanolaisseura Internazionale on entinen Euroopan jättiläisseura, mutta viime kausina joukkue on romahtanut sarjan keskikastin sijoituksille.

Kuluvan kauden Inter on kuitenkin aloittanut loistavasti, sillä se on voittanut kaikki viisi liigaotteluaan. Fiorentina sen sijaan kärkkyy sarjassa toisena, kolme pistettä Interistä jääneenä. Kumpi vie kihelmöivän jännittävän kärkiottelun?

Riskittömän vedon säännöt

  • Riskittömän vedon summa on 5€.
  • Lyödäksesi riskittömän vedon, tulee tililläsi olla riittävästi katetta panokseen.
  • Riskittömän vedon kupongille täytyy sisältyä vähintään yksi kohde valitusta ottelusta.
  • Mikäli vetosi häviää, saat rahasi takaisin ilman kierrätysvaatimuksia.
  • Jos vetosi voittaa, saat rahasi tilillesi panos mukaan luettuna. Nettovoittoja koskee kierrätysehto.
  • Nettovoitot täytyy kierrättää yhden kerran kertoimella 1,50.

Lähde mukaan Betssonin Supersunnuntain tunnelmaan, ja nappaa itsellesi 5€ riskitön Live-veto!

Betssonin sivuille


Joni