Redbetin Halloween- tarjoukset, ilmaiskierroksia ja jännitystä + Kaboon uutiset


Halloween on ehkä vielä hiukan lapsen kengissä Suomessa. Monille pohjolan asukeille Halloween on vain tuttu jenkkiläisistä elokuvista, mutta oikeasti koko juhla tulee Britanniasta.
Amerikkalaiset rakastavat yli kaiken Halloweenia ja tämä vuotuinen kauhuskenaario onkin joulun ohella yksi isoimpia markkinareikiä valtameren tuolla puolen.
Pikkuhiljaa kurpitsa-juhla nostaa suosiotaan myös Suomessa ja jo senkin takia Redbet on mukana riennoissa. Alta näet infot Halloween-aiheisesta turnauksesta, jotka käydään tämän lokakuun aikana Redbet-casinolla. Pysy mukana menossa ja hae itsellesi pelottavan hyviä palkintoja!

Kuinka osallistut turnaukseen?

Osallistuaksesi Redbetin Halloween –turnaukseen on sinun pelattavaa minimissään 100 kierrosta kampanjapelejä minimissään 0.20€ panoksella. Vielä on mainiosti aikaa osallistua tähän turnaukseen, sillä kampanja on käynnissä aina 31. lokakuuhun asti. Lähde siis katsomaan kenellä on hirviömäisin naama lokakuussa ja nappaa palkinnot mukaasi!

redbet halloween

Mitä on palkinnoiksi?

Redbetin turnauksessa jaetaan bonuksia ja rahaa sekä ilmaiskierroksia eniten kierrättäneille pelaajille. Sinun ei täydy sijoittua kolmen parhaan joukkoon, että saat itsellesi palkintoja. Redbet palkitsee kaikki 20 parasta pelaajaa turnauksessa. Palkinnot jakautuvat seuraavalla tavalla:

1. sija = 300€ bonusrahaa suoraan pelaajan pelitilille
2. sija = 250€ bonusrahaa suoraan pelaajan pelitilille
Sijat 3.-20. = 50 ilmaiskierrosta upouuteen NetEnt peliin: Red Riding Hoodiin. (Joka ilmestyy 24. lokakuuta)

Kaksi ensimmäistä sijaa pitävät pelaajat nappaavat itselleen muhkean määrän bonusrahaa. Sijoille 3-20 sijoittuvat saavat puolestaan pyöräytellä ilmaiskierroksia tuoreeseen Red Riding Hood -peliautomaattiin, joka on menestyksekkään NetEnt -pelitalon käsiallaa. Hurjat palkinnot siis luvassa Halloweenin kunniaksi!

Kampanjapelit

Kampanjassa ei ole kuitenkaan mukana kauhua tai kepposia, mutta jännitystä senkin edestä. Jännitystä sisältäviä pelejä tarjoaa alan parhaimmat pelivalmistajat. Mukana on myös mm. Hall of Gods peli, jossa on mahtava 6 miljoonan jättipotti tarjolla. Oletko sinä seuraava miljonääri, joka kävelee Redbetiltä ulos?

Kampanjassa mukana olevat pelit:

1. Hall of Gods
2. Blood Suckers
3. Magic Portals
4. Wild Witches
5. Fortune Teller
6. Devil Delights
7. Voodoo Vibes
8. SpellCast
9. Frankenstein
10. Mythic Maiden
11. Simsalabim
12. Creature from the Black Lagoon
13. Ghost pirates
14. Mystery Mansion
15. Zombies

Tästä Redbetille

Redbetin keskiviikot ovat ilmaiskierros keskiviikkoja

Keskiviikkoja kutsutaan bilelauantaiksi ja Redbetin kohdalla se pitää täysin paikkansa. Keskiviikkona juhlitaan nimittäin ilmaiskierroksilla. Ilmaiskierroksilla voidaan alustaa nimittäin hiukan tulevaa viikonloppua. Kierrättämällä rahaa alla listatuissa peleissä tienaat ilmaiskierroksia, joita voit sitten käyttää esim myöhemmin muissa peleissä! Määräät kuitenkin itse bileidesi tahdin, sillä mitä enemmän panostat kierrättäen, sitä enemmän saat ilmaiskierroksia.

Tällä viikolla ansaitset ilmaiskierroksia NetEntin trooppiseen peliautomaattiin: Aloha! Cluster Pays. Upea peli on täynnä klustereita ja vauhtia, Havaijin-rannalla. Peli on virkistävän rantateemainen peliautomaatti, kolean syksyn iltoihisi.

Kierrätä näissä peleissä ja saat heti ilmaiskierroksia:
Elements, Fruit Shop, Jimi Hendrix, Motörhead, Neon Staxx, Secrets of Atlantis, Pyramid, Piggy Riches, Spinata Grande, Dazzle Me.

Tienaat ilmaiskierroksia seuraavan taulukon mukaan:
• Jos kierrätät 30€, saat 10 ilmaiskierrosta
• Jos kierrätät 60€, saat 20 ilmaiskierrosta
• Jos kierrätät 100€, saat 40 ilmaiskierrosta
• Jos kierrätät 200€, saat 100 ilmaiskierrosta

Enimmillään voit siis napata itsellesi 170 ilmaiskierrosta ihastuttavaan Aloha! Cluster Pays -peliin!

TALLETA & HYÖDYNNÄ DIILIT

kaboo

Kaboo:

Perjantaina – Sunnuntaina 21-23. lokakuuta: Quantum mode viikonloppu

Joka kierros, jonka teet Play Missionissa välillä 20.00-22.00 tänä viikonloppuna (perjantaista- sunnuntaihin), lasketaan tuplana! Tartu tilaisuuteesi ja toimi nopeasti

Maanantaina: Talletus lotto – 500 superkierrosta!

Joka talletus, jonka teet maanantaina 12. lokakuuta luo sinulle yhden lipun to lottoon tiistaina! 50 onnekasta voittajaa saavat 10 Super Spinsiä ( joka on 100 Echoes) per naamari! 

red riding hood

Uusi pelijulkaisu:

24.10: Fairytale Legends: Red Ridinghood. The amazing NetEnt brings back the fairytale with this wicked new release. 


Voittajat.eu