Pelaa uutta kolikkopeliä – voita matka Japaniin


guts

Monipuolisen vedonlyönti- ja casinopelivalikoiman sivuillaan tarjoava Guts on julkaissut tänään tuoreimman kolikkopelinsä. Kyseessä on pelitalo NetEntin luoma uutuuspeli Koi Princess, joka vie pelaajat mukanaan Japanin mysteerisen kulttuurin syövereihin. Kokeilemalla uutuuspeliä Gutsin sivuilla, pelaaja osallistuu samalla mahtavan Japani -matkan arvontaan!

Matka on 6000€ arvoinen ja se sisältää lentoliput, kuuden yön majoituksen neljän tähden hotellissa, pop-kulttuurin tutustumiskierroksen Akihabara Electric Town -alueella, käynnin Universal Studioilla Osakassa sekä 1000 € käyttörahaaMatkapaketti on kahdelle, joten onnellinen voittaja saa ottaa mukaan haluamansa matkaseuralaisen! Matkabudjetti on sen verran muhkea, että VIP-kohtelu on tällä matkalla takuuvarmaa!

Koi Princess on huippumielenkiintoinen pelitulokas, jonka pelimaailma on ottanut huomattavia vaikutteita animesta ja mangasta. Peli on pakattu täyteen toinen toistaan mahtavimmilla slottiominaisuuksilla, jotka tuovat pelaajille jännitystä ja muhkeita voittoja kierroksesta toiseen.

Miten osallistun arvontaan?

Pelaamalla uutta kolikkopeliä Koi Princess Gutsin sivuilla 24. – 29.11 välisenä aikana, voit ansaita arpalippuja arvontaan. Saat yhden lipukkeen jokaista peliin panostaamasi 20€ vastaan, joka on pelattu minimipanoksella 0,20€. Voit kerätä lippuja halutessasi koko kampanja-ajan. Maksimissaan yksi pelaaja voi kerätä päivässä 50 arpalippua, joten halutessa lipukkeita voi kerätä vajaan viikon aikana jopa sadoittain! Mitä enemmän lippuja, sitä paremmaksi nousevat voittomahdollisuutesi!

Pääpalkinnon ohella jaossa on erisuuruisia käteisrahapotteja. Guts arpoo osallistuneiden kesken 49 käteisrahapottia, joten kilpailussa palkitaan yhteensä peräti 50 onnekasta pelaajaa. Käteisraha on kierrätysvapaata rahaa, eli sen voi halutessaan kotiuttaa vaikka heti.

Tutustu mahtavaan uutuuspeliin ja jännitä upean Japani -matkan kohtaloa Gutsin sivuilla!

Osallistu arvontaan ->


Joni