Pelaa ja voita matka Rugbyn MM-kisoihin Lontooseen


guts

Fyysisistä urheilulajeista puhuttaessa Rugby on kenties se aliarvostetuin. Rugby on käytännössä amerikkalaista jalkapalloa ilman suojuksia, joten ei ihme, että lajia pidetään kovaluisten miesten ja naisten lajina.

Rugbyn MM-kilpailut järjestetään tänä vuonna lajin emämaassa Iso-Britanniassa. Turnaus huipentuu 31.10 järjestettävään finaaliin, johon etenevät turnauksen kaksi parasta joukkuetta. Nyt voit voittaa upean rugby-matkan MM-finaaliin, pelaamalla Gutsin rugbyhenkistä peliä Rugby Star.

Miten voin voittaa matkan MM-finaaliin?

Voit voittaa unohtumattoman rugby-matkan pelaamalla uutuuspeliä Rugby Star aikavälillä 17.09 – 04.10. Kilpailun tavoitteena on ansaita erilaisia saavutuksia keräämällä samanlaisia symboleita. Aina, kun avaat saavutuksia, saat palkkioksi ilmaiskierroksia!

Ensimmäinen pelaaja, joka avaa kaikki saatavilla olevat saavutukset joko pelin mobiili- tai selainversiossa, voittaa liput rugbyn MM-finaaliin 31.10. Voittaja saa lisäksi 1000€ matkakassan, jotka voi käyttää vaikkapa MM-kisojen vedonlyöntiin!

Saat jokaisesta avaamastasi saavutuksesta arpalipukkeen. Lipukkeella osallistut toisen matkapaketin arvontaan. Mikäli et voita pääkilpailua, voit siis silti voittaa mahtavan matkapaketin MM-finaaliin!

Rugby Star

Rugby Star on Microgaming peliyhtiön julkaisema slottipeli rugbyn MM-kisojen kunniaksi. Voit avata pelin saavutuksia keräämällä samanlaisia symboleita voittolinjoille. Saavutuksia voi seurata voittotaulukosta, josta näet myös jo aiemmin avatut saavutukset. Pelissä on 10 eri symbolia, joilla voittoyhdistelmät on mahdollista kerätä.

Saavutukset pelin mobiili- ja selainversiossa ovat erillisiä. Voit siis kerätä kaikki saavutukset kahdesti, jolloin tuplaat ilmaiskierrosten ja arpalipukkeiden määrän! Mitä enemmän pelaat, sitä paremmaksi nousevat voittomahdollisuutesi. Samalla keräät kasoittain ilmaiskierroksia, joilla voit jatkaa Rugby Starin pelaamista.

Voit seurata saavutuksiasi klikkaamalla voittotaulukkoa (paytable) -nuolta pelissä. Löydät sen pelin oikeasta yläkulmasta. Punaisella korostetut saavutukset ovat jo täytettyjä saavutuksia.

Lähde siis mukaan uuden rugbypelin tiivistempoiseen tunnelmaan! Upeiden voittomahdollisuuksien ohella olet mukana taistelemassa huikeasta matkapaketista, sekä saat pelatessasi vieläpä muhkeita ilmaiskierrospaketteja.

Et vielä Gutsin asiakas?

Mikäli et ole vielä Gutsin asiakas, niin ei hätää. Saat nyt peräti 400€ talletusbonuksen Gutsin casinopeleihin. Anteliaan talletusbonuksen ohella pelitilillesi hyvitetään 80 ilmaiskierrosta peliin Gonzo’s Quest.

Osallistu kilpailuun Gutsin sivuilla!


Joni