Oletko sinä maailman kovin live-vedonlyöjä?


Oletko sinä maan mahtavin live betsaaja? Osuvatko kaikki live-vetosi aina täysin nappiin? Jos vastasit kyllä, NordicBet järjestää live-vedonlyönnin mestaruuskisojen alkulämmittely! Lähde mukaan elämäsi lämmittelyihin, notkista sormesi ja valmistaudu mestaruuskisoihin!

nordicbet logo

Oletko sinä maailman kovin live-vedonlyöjä?

Sinulle on tarjolla elämäsi tilaisuus ansaita mainetta ja mammonaa, sillä NordicBetin mestaruuskisat ovat täällä. Nämä kisat käydään pohjoismaalaisten pelaajien kesken, jotka haastavat itsensä ja nousevat täysin uudelle tasolle live-vedonlyönnissä. Oletko siis valmis? Live-vedonlyönnin mestaruuskisat on tapahtuma, joka on kokonaan verkossa 6. maaliskuuta alkaen ja päättyen 26. huhtikuuta.

Me kaikki rakastamme urheilua ja vedonlyöntiä. NordicBet on vienyt koko jutun uudelle tasolle, jossa kyse onkin pääasiassa pelaajista. Rakastatko sinä pelaajana omaa peliäsi? Peliä, joka voi muuttua silmänräpäyksessä? Peliä, joka voi tuoda sinulle erittäin muhkeita voittoja. Tässä lajissa nopeus ja taito ratkaisee, kun puhutaan live-vedonlyöntitaidoista. Onko sinulla tarpeeksi nopeutta ja taitoa nostamaan sinut mestariksi? Sinulla on nyt mahdollisuus nousta verkkokarsintojen kautta edustamaan Suome kesäkuussa Maltalla pidettävässä Live-finaalissa. Lopussa vain yksi pelaaja yhdestä maasta kruunataan mestariksi ja hän voittaa muhkean 25 000 euron käteispotin.

Nyt onkin siis aika alkulämmittelyille, että taidot vetreytyvät ja pelisilmä on varmasti tarkkana. NordicBet järjestää tämän tapahtuman alkulämmittelyn 20.-26. helmikuuta, jotta sinä voisit valmistautua live-vedonlyönnin mestaruuskisoihin täydellä teholla.

champions of livebetting

Miten voittaa oma paikka suureen finaaliin?

Osallistu kampanjan NordicBetin kampanjan sivuilla. Lyö sen jälkeen live-vetoja vähintään 5 euron panoksella ja minimikertoimella 1,40. Yhdistelmävedot hyväksytään myös mukaan kisaan, kuhan kokonaiskerroin on vähintään 1,40. Tee monta voittavaa vetoa peräkkäin kuin vain on mahdollista ja pidä hallussa kampanja-ajan pisintä voittoputkea.

Paras live betsaaja palkitaan Maltan matkalla ja kruunataan 20.-26. helmikuuta käytävän lämmittelyviikon kuninkaaksi. Tämä lämmittely valmistaa pelaajaa myös varsinaisiin live vedonlyönnin mestaruuskisojen karsintoihin, jotka alkavat 6. maaliskuuta ja päättyvät 26. huhtikuuta. Muistathan vielä kuitenkin, että Live-vedonlyönnin mestaruuskisoihin voit ainoastaan osallistua vain NordicBetillä! Siinä taas on yksi hyvä syy, miksi se on maailman kirkkaimpia vedonlyönnintarjoajia! Lähde siis heti pelaamaan NordicBetillä ja löydä tiesi paikan päälle suureen Maltalla pidettävään Champions of Live Betting –finaaliin.

Champions of Live Betting –finaalipakettiin kuuluu edestakaiset lennot Helsingistä Maltalle, kolmen yön majoitus 4 tähden hotellissa päivämäärillä perjantai 2. kesäkuuta – maanantai 5. kesäkuuta, lentokenttäkuljetukset hotellille ja hotellilta kentälle, sekä taskun pohjalle NordicBet pistää vielä kaiken lisäksi pelaajansa taskuun 500 euroa käyttörahaa. Champions of Live Betting –turnauksen pääpalkinto on huimat 25 000 euroa ja kokonaispalkintopotti koko finaalissa on 50 000 euroa.

Eivätkä muutkaan jää nuolemaan näppejään, vaikka omalle kohdalle ei sattuisiki se pisin live veto lämmittelyviikolla! Sijoille 2.-10. saavat myös taskun pohjalle jotain seuraavasti: toinen sija nappaa 500 euroa bonusrahaa, kolmas 250 euroa, neljäs 100 euroa, viides pelaaja 100 euroa ja pelaajat 6.-10. nappaavat jokainen 50 euroa bonusrahaa!

Säännöt:

Kampanjan voittaja on se, joka saa pisimmän voittoputken Live-vedonlyönnissä maanantaina 20. helmikuuta ja sunnuntain 26. helmikuuta välisenä aikana. Tulostaulua päivitellään joka arkipäivä, josta näkyy etunimi ja sukunimen ensimmäinen kirjain sekä maa. Tähän kampanjaan kelpaa vain ne vedot, joiden panos on vähintään 5 euroa ja kerroin vähintään 1,40.

Kampanjaan hyväksytään mukaan myös yhdistelmävedot, kunhan kokonaiskerroin on vähintään 1,40. Huomioithan, että kaikkien yhdistelmävedon kohteiden on osuttava, jotta kuponkisi lasketaan mukaan kampanjaan. Kampanjavedon on oltava live veto ja sen voit pelata tietokoneella taikka mobiililaitteella. Vetoja, joiden panos palautetaan, ei lasketa mukaan tähän kampanjaan.

NordicBet tarjoaa netin kattavimman vedonlyöntiverkoston lukuisilla eri lajeilla. Se toimii Champions Hockey Leaguen virallisena yhteistyökumppanina ja se on Swedish Hockey Leaguen virallinen pääsponsori. Jääkiekon lisäksi pelaaja löytää NordicBetiltä lajeja tenniksestä jalkapalloon – parhaimmilla kertoimilla.

Tästä NordicBetille!


Voittajat.eu