Oletko Australian avointen paras veikkaaja?


Tenniksen kauden ensimmäinen Grand Slam -turnaus on lähtenyt jo käyntiin. Perinteinen Australian avoin tennisturnaus on tarjonnut vuosikymmenten ajan unohtumattomia hetkiä australialaisen tennisyleisön iloksi. Tämän vuoden turnauksen ehdoton ykkössuosikki on maailmanlistan ykköspelaaja Novak Djokovic, joka on dominoinut tenniskenttiä viimeiset vuodet. Yllätyksiltäkään ei kuitenkaan ole vältytty, sillä entinen maailmanlistan ykköspelaaja Rafael Nadal putosi turnauksesta jo avauskierroksella.

Unibet järjestää Australian avoimiin kilpailun, jossa on jaossa yhteensä 50 000€ parhaiden tennisbetsaajien kesken. Kilpailun 50 parasta pelaajaa palkitaan erisuuruisilla rahapoteilla. Kilpailun ykköspelaaja kuittaa itselleen muhkean 10 000 euron voittopotin – betsivoittojensa ohella!

unibet kilpailu australian avoimet

Osallistut kilpailuun näin:

Osallistuaksesi kilpailuun sinun tulee ensin rekisteröityä skabaan Unibetin kampanjasivulla.

  1. Rekisteröidy kilpailuun
  2. Lyö vetoa Australian avoimista
  3. Saat pisteitä voittavista vedoista
  4. Vetojen on ratkettava 18.1.2016 – 1.2.2016 välisenä aikana
  5. Kaikista ”Action Betting” -kohteista saa tuplapisteet

Mitä isompi on vetosi kokonaiskerroin, sitä enemmän saat pisteitä tulostaulukkoon. Mikäli laitat esimerkiksi 10€ triplavedon kokonaiskertoimella 5,50, saat pisteitä seuraavalla kaavalla: 10x3x5,5 = 165 pistettä, jos vetosi on voitollinen.

Jos lyöt samalla kertoimella ja panoksella vedon ”Action Betting” -kohteista, saat pisteesi tuplana!

Kilpailussa ovat mukana ainoastaan Australian avoimiin liittyvät vedot. Kilpailun voittaja nappaa itselleen 10 000€ voittopotin, mutta myös muut 50 parhaan joukkoon sijoittuvat pelaajat voittavat itselleen kierrätysvapaata käteisrahaa!

Mikä on Action Betting?

Action Betting on Unibetin viime vuonna lanseeraama uusi vedonlyöntimuoto tennikseen. Uuden ominaisuuden avulla on mahdollista lyödä vetoa käytännössä mistä tahansa tennisottelun tapahtumasta. Voit lyödä vetoa esimerkiksi yksittäisen syöttövuoron tai jopa pisteen voittajasta! Unibet onkin edelläkävijä tenniksen Live-vedonlyönnissä, joka on Unibetilla kattavampi kuin millään muulla vedonlyöntitoimistolla.

Live-vetojen ohella Unibet näyttää tenniksen huippuotteluita suorina lähetyksinä Unibet Tv:ssä, jonka käyttäminen on täysin ilmaista, mikäli olet lyönyt vetoa edellisen 24h sisällä!

Nauti Australian avointen huippuotteluista, lyö vetoa ja voit olla 10 000€ rikkaampi. Oletko sinä tenniksen betsikuningas?

Osallistu

Joni