Nordicbetiltä riskitön 10€ live-veto tennikseen


Seuraa huipputennistä Nordicbetin Streaming-palvelun kautta ja pelaa samalla 10€ riskitön live-veto tällä viikolla pelattavaan Rotterdamin turnaukseen. Mukana tennispic.jpghuippunimistä ovat Federer, Berdych ja Del Potro.

Voit nyt saada tämän tarjouksen lisäksi 110% talletusbonuksen!


PÄIVITYS 21.2:

Nordicbet antaa riskittömän live-vedon myös tämän viikon ATP-turnaukseen, Marseilleen. Käytä vain talletuksen yhteydessä bonuskoodia ”ATP250”. Muut säännöt ja ehdot ovat samat kuin viime viikon tarjouksessa.


Lunasta bonukset ohjeiden mukaan:

– Rekisteröidy Nordicbetille tästä

– Jos haluat 110% talletusbonuksen, tee ensimmäinen talletuksesi käyttämällä bonuskoodia NB10SIGNUP (Talletus->Bonuskoodi)

– Jos pelaat vain riskittömän vedon, tee talletus käyttämällä koodia ATP500 (Talletus->Bonuskoodi)

– HUOM. Voit saada molemmat bonukset, jos teet ensitalletuksen bonuskoodilla NB10SIGNUP. Sen sijaan jos teet ensimmäisen talletuksesi ATP500-koodilla, et ole enää oikeutettu 110% talletusbonukseen. Halutessasi molemmat bonukset, tee ensin talletus NB10SIGNUP-koodilla ja tämän jälkeen uusi talletus bonuskoodilla ATP500

– Riskitön veto on voimassa vain ensimmäiseen live-vetoon, joka sisältää kohteen Rotterdamin ATP-turnauksesta. Turnaus käynnissä 13.2-19.2

– Vedon hävitessä panos palautetaan 10€ asti 24h sisällä

– Palautus pitää kierrättää yhden kerran vähintään 1.50 kertoimella


Voittajat.eu