Nordicbetiltä 15 ilmaispyöräytystä Starburstiin + 100% talletusbonus


Saat 15 ilmaiskierrosta pääsiäisen kunniaksi!

Pääsiäinen on mukavaa aikaa, joten annamme sinulle 15 ilmaiskierrosta Starburstiin pienellä mausteella! Jos et voita mitään 15 ilmaiskierroksellasi, niin annamme sinulle 100 ylimääräistä ilmaiskierrosta Starburstiin!

Huomaathan, että vain sellaiset pelaajat, jotka ovat tehneet talletuksen (min. €10) pelitilinsä avaamisen jälkeen, ovat oikeutettuja ylimääräiseen 100:aan ilmaiskierrokseen Starburstiin. Ellet siis vielä ole tehnyt talletusta, niin nyt on hyvä aika tehdä sellainen!

Kaikkein parasta tässä kaikessa on se, että tarjoamme sinulle samalla 100% talletusbonusta aina 25€ saakka seuraavan talletuksesi yhteydessä! Voit noutaa bonuksesi kirjautumalla pelitilillesi ja klikkaamalla ’Talletus’ -> ’Bonuskoodi’ ja syöttämällä sekä rekisteröimällä bonuskoodin EAST1225 sille varattuun kenttään. Tämän jälkeen sinun tulee tehdä talletus ja bonus on sinun! Onnea peleihin ja hyvää pääsiäistä!

*Uutinen Nordicbetin sivuilta*

Säännöt ja ehdot – Ilmaispyöräytykset

 1. Ilmaiskierrokset tulee noutaa 8.4.2012 klo 23:59 CET mennessä.
 2. Ilmaiskierroksista saadut voitot on kierrätettävä vähintään 35 kertaa 24h aikana ilmaiskierrosten saamisesta, ennen kuin mitään voittoja voidaan kotiuttaa ja/tai siirtää muihin tuotteisiin. Muussa tapauksessa voitot joudutaan mitätöimään. Asiakkaan tilillä ennen ilmaiskierroksia olleet varat menevät käyttöön ennen ilmaiskierroksista saatuja voittoja.
 3. Vain sellaiset pelaajat, jotka ovat käyttäneeet kaikki heille annetut 15 Starburstin ilmaiskierrosta ja jotka eivät ole voittaneet mitään, ovat oikeutettuja ylimääräiseen 100:aan ilmaiskierrokseen Starburstiin.
 4. Vain sellaiset pelaajat, jotka ovat tehneet talletuksen (min. €10) pelitilinsä avaamisen jälkeen, ovat oikeutettuja ylimääräiseen 100:aan ilmaiskierrokseen Starburstiin.
 5. Mahdolliset 100 ylimääräistä Starburstin ilmaiskierrosta lisätään 24h sisällä kampanjan loputtua. Ilmaiskierrokset tulee käyttää 48h kuluessa niiden saamisesta.
 6. Mahdolliset 100:sta ilmaiskierroksesta saadut voitot on kierrätettävä vähintään 35 kertaa 24h aikana ilmaiskierrosten saamisesta, ennen kuin mitään voittoja voidaan kotiuttaa ja/tai siirtää muihin tuotteisiin. Muussa tapauksessa voitot joudutaan mitätöimään. Asiakkaan tilillä ennen ilmaiskierroksia olleet varat menevät käyttöön ennen ilmaiskierroksista saatuja voittoja.
 7. Seuraavista maista olevat pelaajat voivat osallistua tähän tarjoukseen: Suomi, Ruotsi, Norja, Islanti, Färsaaret, Uusi-Seelanti ja Australia.
 8. Normaalit bonusehdot ja säännöt pätevät.

Säännöt ja ehdot – 100% talletusbonus

 1. Suurin mahdollinen bonus on suuruudeltaan €25.
 2. Bonuskoodia EAST1225 tulee käyttää, jotta voi saada bonuksen.
 3. Bonus on voimassa 8.4.2012 klo 23:59 saakka.
 4. Bonus on kierrätettävä 35x kertaa Casinolla.
 5. Seuraavista maista olevat pelaajat voivat osallistua tähän tarjoukseen: Suomi, Ruotsi, Norja, Islanti, Färsaaret, Uusi-Seelanti ja Australia.
 6. Normaalit bonusehdot ja säännöt pätevät.

NORDICBETILLE


Voittajat.eu