NordicBet jakaa ilmaisvetoja talviurheiluun


ilmaisvedot talviurheiluun

Lumipyry ja pakkaset tietävät talviurheilukauden alkamista. Pohjoismaisten hiihtolajien maailmancupit ovat olleet jo käynnissä useamman kuukauden ja myös mäkihyppykausi on saatu käyntiin. Tulevana viikonloppuna käynnistyvä Keski-Euroopan mäkiviikko kerää jälleen kokoon maailman kovimmat mäkikotkat. Suomella on kaikista maista eniten mäkiviikon voittoja. Janne Ahosella on ennätykselliset 5 mäkiviikon kokonaiskilpailun voittoa, mutta lahtelaislegenda ei ole tänä vuonna mukana mäkiviikolla.

NordicBet on talviurheilun koti. Sivusto on tarjonnut koko kauden ajan mahtavia tarjouksia jääkiekkoon, mutta nyt NordicBet jakaa pohjoismaisille asiakkailleen ilmaisvetoja ja muita tarjouksia muihinkin talvilajeihin. Mahtavan talviurheilukauden aikana on vielä vuorossa MM-kilpailut, Tour de Ski ja paljon muuta!

Näin saat ilmaisvetoja:

Kun lyöt vaatimukset täyttävän 10 euron vedon jostain talviurheilulajista maanantain ja sunnuntain välisenä aikana, saat 5€ ilmaisvedon mihin tahansa urheilulajiin. Voit lunastaa tämän tarjouksen NordicBetin sivuilta joka viikko aina maaliskuun loppuun asti. Voit lyödä vetosi selain- tai mobiiliversiolla, sillä kaikki vedot ovat mukana tässä kampanjassa.

Hyödynnä tarjoukset osallistumalla kampanjaan NordicBetin kampanjasivuilla. Seuraavat talviurheilulajit kuuluvat mukaan tarjoukseen. alppihiihto, ampumahiihto, murtomaahiihto, yhdistetty, mäkihyppy, lumilautailu ja pikaluistelu. 10 euron vetosi tulee kohdistua johonkin yllä mainituista lajeista. Muita vaatimuksia vedolle ei ole!

NordicBet kattavasti mukana talviurheilukaudessa

Ilmaisvetojen ohella NordicBet on muutoinkin kattavasti mukana talviurheilun juhlakaudessa. Sivusto tarjoaaa asiakkailleen mm. ilmaiset lähetykset kaikista Ski Classics -kisoista, joista jännitystä ei tule puuttumaan! Lisäksi pääset lukemaan NordicBetin mielenkiintoisia artikkeleita kilpailujen faktoista ja taustatiedoista. Opit tuntemaan talviurheilun kirkkaimmat tähdet ja suurimmat ennakkosuosikit!

NordicBetiltä löydät todella kattavan valikoiman talviurheilun vedonlyöntiin, jonka lisäksi tarjolla on lukuisia kohteita myös Live-vedonlyönnissä. Voit siis nauttia täysin siemauksin talviurheilun huippujännittävistä tapahtumista. NordicBet on toden totta talviurheilun koti tänä talvena!

Osallistu


Joni