NordicBet jakaa 1000 euron joulupotin


nordicbet_liigaveto

Jääkiekon Euro Hockey Tour käynnistyi syksyllä Karjala-turnauksella. Suomi sijoittui turnauksessa toiseksi, mutta nyt Leijonat lähtevät Venäjän Channel One Cupiin tavoittelemaan ykköstilaa. Viime vuonna Suomi sijoittui turnauksessa toiseksi, kun turnauksen isäntämaa Venäjä oli turnauksessa ylivertainen.

NordicBet laittaa Euro Hockey Tourin toisessa osaturnauksessa jakoon muhkean joulupotin, jonka voit voittaa itsellesi lätkätietämykselläsi.

Osoita tietämyksesi veikkaamalla kuuden turnausottelun lopputulokset, ja voit voittaa itsellesi maistuvan 1000 euron joulupotin.

Miten osallistun?

Voit osallistua kilpailuun helposti. Tee ensin NordicBetin kampanjasivulla veikkauksesi otteluiden lopputuloksista. Tämän jälkeen sinun tulee vielä veikata Leijonien maalimäärä turnauksessa sekä syöttää sähköpostiosoitteesi.

Lyö vielä vetoa Tsekki – Suomi -ottelusta vähintään 10 euron panoksella ja olet mukana kilpailussa. Tämän jälkeen sinun tulee vain jännittää otteluita ja odottaa kilpailun päättymistä!

Viisi parasta kilpailijaa voittavat itselleen käteispotin. Kilpailun paras pelaaja kuittaa itselleen 1000 euron joulupotin, ja viidenneksi sijoittunut kilpailijakin nappaa joulua piristämään vielä 100 euron käteispotin.

Käteispotti on kierrätysvapaata voittorahaa. Voit siis kotiuttaa voittosi vaikka heti!

Uusille asiakkaille kolme 50 euron ilmaisvetoa

Mikäli et ole vielä NordicBetin asiakas, niin nyt on poikkeuksellisen hyvä ajankohta liittyä NordicBetin tuhansien suomalaisasiakkaiden joukkoon! Suomessa asuvana asiakkaana saat yhteensä kolme 50 euron arvoista ilmaisvetoa. Saat ilmaisvedot käyttöösi, kun olet avannut pelitilin ja lyönyt vähintään kolme vetoa, joiden yhteisarvo on vähintään 100 euroa.

Sujuivatpa ensimmäiset kolme vetoa miten tahansa, saat joka tapauksessa käyttöösi kolme 50 euron ilmaisvetoa.

NordicBet tarjoaa lisäksi 200% talletusbonuksen aina 200€ saakka. Tallettamalla 200€, saat siis yhteensä pelirahaa hulppeat 400 euroa!

Muistathan myös NordicBetin joulukalenterin, johon on kätketty 30 000 euroa. Päivittäin joulukalenterista paljastuu myös ilmaiskierroksia ja muita rahanarvoisia etuja.

NordicBet


Joni