Nyt on kovat panokset NordicBetille – Voita matka Maltalle Champions of Live Betting kisoihin


Onko vedonlyönti verissäsi? Haistatko parhaat kohteet etkä pelkää ottaa riskejä? Asia selvä. Tämä kampanja huutaa nimeäsi! Nyt voit nimittäin voittaa NordicBetiltä matkan Maltalle live-vedonlyönnin mestaruuskisojen finaalitapahtumaan!


Tästä NordicBetille!

Voita matka Maltalle lopputurnaukseen

NordicBetin pelaajilla on elämänsä tilaisuus päästä mittelemään live-vedonlyöntitaitojaan NordicBetin parhaita pelaajia vastaan kesäkuussa. 7. maaliskuuta – 23. huhtikuuta välisenä aikana NordicBet palkitsee viikottain kaksi parasta live-vedonlyöjää matkapaketilla.

Näin osallistut kampanjaan

Pelaajan tarvitsee ilmoittautua mukaan kampanjaan vain kerran. Tämän jälkeen hän voi keskittyä vetojen iskemiseen. Osallistuaksesi kampanjaan toimi näin:

1. Kirjaudu sisään NordicBetin pelitilillesi.
2. Klikkaa kampanjasivulta oransia Osallistu-painiketta.
3. Lyö livevetoja min. 5€ panoksella ja minimikertoimella 1,40.
4. Eniten voittaneita vetoja ja pisimmän voittoputken tehnyt pelaaja voittavat itselleen matkapaketin kesäkuun lopputurnaukseen.

Huomaathan, että vain yksi liveveto per ottelu per markkina lasketaan mukaan kilpailuun. Kampanja viikko alkaa aina maanantaisin 01:01 ja päättyy seuraavan viikon maanantaina 00:59 Suomen aikaa.

JA HUOM! 20. maaliskuuta alkaneella viikolla NordicBet jakaa yhden ylimääräisen matkapaketin pelaajalle, joka onnistuu nappaamaan isoimman kertoimen kiinni livevedossa. Sekä single- että yhdistelmävedot lasketaan mukaan.

Palkinnot

Kampanja kestää yhteensä 7 viikkoa ja jokaisena viikkona NordicBet palkitsee kaksi pelaajaa matkapaketille Champions of Live Betting-finaaliin. Matkapaketit sisältävät:

• Lennot Helsingistä Maltalle ja takaisin.
• Majoitukset kolmeksi yöksi 4 tähden hotellissa Maltalla.
• Lentokenttäkuljetukset.
• 500€ käyttörahaa matkalle.

Matka tulee ajoittumaan 2. kesäkuuta ja 5. kesäkuuta välille, jolloin Maltalla käydään huikea lopputurnaus.

Champions of Live Betting-finaalitapahtumassa kilpaillaan huikeista palkinnoista. Palkintopotissa on yhteensä 50 000€ ja paras live-vedonlyöjä nappaa itselleen mehevän 25 000€ käteispotin!

Voit seurata kilpailun tilannetta kampanjasivulta. Siellä on nähtävissä tulostauluko sekä pisintä voittoputkea että eniten voittaneita vetoja koskien. Kaksi kampanjaviikkoa on jo mennyt ja tähän mennessä matkan finaalitapahtumaan on voittanut 1 ruotsalainen, 2 tanskalaista ja 1 suomalainen pelaaja.

Oletko sinä seuraava suomalainen joka lunastaa paikkansa huikeaan Champions of Live Betting-finaaliin?


Tästä NordicBetille!

Säännöt ja ehdot:

1. Kampanjaan ovat tervetulleita pelaajat Suomesta, Ruotsista, Norjasta ja Tanskasta.
2. Pelaajan tulee ilmoittautua mukaan kampanjaan kerran sille varatusta painikkeesta.
3. Kampanja alaa 7. maaliskuuta ja päättyy 23. huhtikuuta.
4. Jokaisen kampanjaviikon voittajat määräytyvät seuraavasti:
– Eniten peräkkäisiä voittavia livevetoja min. 5€ panoksella ja min. 1,40 kertoimella asettanut pelaaja.
– Eniten voittavia livevetoja min. 5€ panoksella ja min. 1,40 kertoimella asettanut pelaaja.
– Viikolla 12 jaetaan yksi ylimääräinen matkapaketti pelaajalle, joka asettaa viikon aikana voittavan vedon suurimmalla kertoimella. Mukaan lasketaan sekä single- että yhdistelmävedot.
5. Vain yksi liveveto per ottelu per markkina lasketaan mukaan kampanjaan. Esimerkiksi jos pelaaja lyö kaksi kertaa vetoa Arsenalin voiton puolesta 1×2-kohteena, niin vain ensimmäinen veto lasketaan mukaan kilpailuun.
6. Kampanjaan lasketaan mukaan vain ne vedot, joissa on minimissään 5€ panos ja minimissään 1,40 kerroin. Mikäli pelaaja lyö voittoputken aikana vedon, joka ei täytä panos ja kerroinvaatimuksia, nollaantuu hänen voittoputkensa. Jos pelaaja käyttää voittoputken aikana Cashout-toimintoa, nollaantuu myös hänen voittoputkensa.
7. Livevedot voi asettaa tietokonetta tai mobiililaitetta hyödyntäen. Huomioithan, että sinun tulee asetta vetosi ja kohteen tulee ratketa kyseisen kampanjaviikon aikana.
8. Mitätöityjä ja Cashout-toiminnolla lunastettuja vetoja ei oteta mukaan kilpailuun.
9. Vetoja, joiden panos palautetaan (esimerkiksi tasapeli vetokohteissa, jossa tasapelille ei ole kerrottu kerrointa) ei lasketa mukaan kilpailuun.
10. Joka viikko palkitaan pisimmän voittoputken ja eniten voittaneita livevetoja tehneet pelaajat matkapaketilla Maltalle Champions of Live Betting-finaaliin.
11. Kampanjaviikon voittajat julkaistaan seuraavana maanantaina kello 16:00 mennessä.
12. Champions of Live Betting-finaalin palkintopotti on 50 000€ suuruinen. Pääpalkinto on 25 000€.
13. Palkintoja tai arpalippuja ei ole mahdollista vaihtaa rahapalkinnoiksi. Matkustus päivämääriä ei ole mahdollista muuttaa. Mikäli voittanut pelaaja ei halua/pysty ottamaan vastaan palkintoa, siirretään se seuraavaksi sijoittuneelle pelaajalle.
14. Voittajiin ollaan yhteydessä puhelimitse kampanjaviikkoa seuraavana maanantaina kello 13:00 jälkeen.
15. Osallistuessaan kampanjaan pelaaja hyväksyy sen, että NordicBet saattaa käyttää pelaajan nimeä, kuvaa ja tietoja markkinointitarkoituskessa omissa kanavissaan (some, blogi)
16. Ylläpito pidättää oikeuden tehdä muutoksia kampanjaan milloin tahansa.
17. NordicBet kasinon yleiset säännöt ja ehdot ovat voimassa.


Voittajat.eu