Nappaa VIP-liput liigaotteluun!


voita vip-liput liigaotteluun

Kotimaisen jääkiekkoliigan runkosarja on kääntynyt jo loppupuoliskolle, mutta ennen kevään pudotuspelejä on jaossa vielä tärkeitä sarjapisteitä. Kärpät ja HIFK taistelevat runkosarjan voitosta ja sarjataulukon keskikastissa kamppaillaan tiukasti viimeisistä pudotuspelipaikoista.

Unibet on tiukasti mukana kotimaisessa kiekkokaudessa. Yhtiö on jakanut pitkin kautta VIP-lippuja aitiopaikoille jännittäviin liigaotteluihin, ja tuoreessa kampanjassaan Unibet jakaa 2 aitiopakettia sekä Tapparan että HIFK:n kotimatseihin.

Lyömällä vetoa 25. – 31.1.2016 välisenä aikana mihin tahansa Liigan, KHL:n tai NHL:n draw no bet -kohteeseen, osallistut Tappara – Jyp tai HIFK – Blues -aitiolippujen arvontaan. Rekisteröidy ensin kampanjaan Unibetin sivuilla ja lyö sen jälkeen dnb-veto haluamaasi kohteeseen vähintään 5€ panoksella!

Unibet arpoo molempiin otteluihin kaksi aitiopakettia. Voittajat saavat ottaa mukaan yhden täysi-ikäisen kaverinsa, joten peliseura on parasta mahdollista!

Mikä on draw no bet -veto?

Draw no bet tai ei tasapeliä -veto on yksi suosituimmista vedonlyöntimuodoista nykypäivänä. Vedossa veikataan ottelun voittajaa. Mikäli ottelu päättyy kuitenkin tasatulokseen, saa vedon panoksen takaisin pelitilille ilman vaatimuksia. Draw no betin kerroin on luonnollisesti tavallista 1X2 -vetoa matalampi, mutta samalla myös riskitaso putoaa huomattavasti. Kerroin on yleensä kuitenkin korkeampi, kuin koko ottelun voittajaa veikattaessa (jatkoaika- ja rangaistuslaukauskilpailu mukaan lukien).

Useat vedonlyöntiammattilaiset käyttävätkin tätä vetomuotoa erityisen paljon jalkapallossa, jossa tasatulokset ovat joillakin joukkueilla todella yleisiä.

Mikäli et ole aiemmin kokeillut Draw no bet -vetoa, niin Unibet tekee sen tällä kertaa todella kannattavaksi! Pääset samalla osallistumaan huikeaan arvontaan, josta voit voittaa aitioliput kotimaisen kiekkoliigan huippuotteluun.

Osallistu!


Joni